Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Werkplekbeheer

Werkplekoptimalisatie is pas echt effectief met optimaal werkplekbeheer. Een superlichte racefiets op zachte banden en een slappe ketting schiet ook niet op. Alles moet perfect in orde zijn. Perfect werkplekbeheer start met de indeling van beheer in vier lagen.

 1. Devices
  Elke gebruiker zijn eigen device en toch overal toegang tot applicaties en data. Hoe organiseren en beheren we dat?
 2. Platform
  Windows 7, 8 of bent u al naar 10? Platformbeheer gaat over updates van componenten. Elke werkplek moet altijd beschikbaar en veilig (bereikbaar) zijn.
 3. Applicaties
  Uiteraard beheer van de complete Office suite, maar ook business applicaties. Packaging en distributie van applicaties vraagt continu aandacht. Net als updates.
 4. Maatwerk
  Hier ervaart de gebruiker de grootste impact. Die legt de lat voor u hoog. De gebruikerservaring staat centraal bij maatwerk.

Werkplekbeheer: inhuren of uitbesteden

Maakt u al onderscheid naar deze vier lagen? Het maakt werkplekbeheer overzichtelijk en daardoor beter te organiseren. Hoe pakt u dat aan?

 1. Inhuren. U heeft en houdt werkplekbeheer in eigen hand en huurt ConoScenza professionals in die u op specifieke terreinen ondersteunen. Bijvoorbeeld als u specialistische kennis mist of gewoon handjes tekort komt bij ziekte of extra IT-projecten.
 2. Uitbesteden. U besteedt werkplekbeheer gedeeltelijk of geheel uit aan ConoScenza. Zo kunt u de devices en het platform zelf beheren en de applicaties en het maatwerk aan ons overlaten. Elke combinatie is mogelijk.

Welke keuze u ook maakt, samen bepalen we de mate van regie en wie waarvoor verantwoordelijk is. Duidelijkheid voor alles.

De ConoScenza professional

Accurate kennis en ervaring gecombineerd met de houding om het verschil te willen maken. Kennis en kunde inbrengen in de organisatie en overdragen naar de klantomgeving. Onze professionals zijn gewend zich op te stellen als gast binnen uw organisatie. Proactief, enthousiast en gedreven. Zij hebben minimaal 10 jaar relevante werkervaring, up-to-date certificeringen en kennen de laatste stand van ICT-zaken.

In een keer raak! Wij luisteren en stellen vragen over de vragen die u aan ons stelt. Zo krijgen we een goed beeld van de vraag achter de vraag en bieden we u de beste oplossing.

Wanneer werkplekbeheer uitbesteden?

Werknemers met nieuwe werkstijlen, nieuwe devices, nieuwe apps, nieuwe technologie. Mobiel werken verandert vrijwel alles. Het gaat om flexibiliteit, mobiliteit en productiviteit. En daarmee verandert ook het beheer van werkplekken.

 • Klanten en medewerkers verwachten dat u sneller reageert op wijzigingen
 • U komt regelmatig personeel tekort of zij missen de kennis voor goed beheer
 • U komt tijdelijk personeel tekort door vakantie, cursussen of projecten
 • U heeft achterstand in beheertaken en heeft (tijdelijk) extra capaciteit en kennis nodig
 • U wilt van alle beheer af, maar nog niet naar de cloud

Tevreden eindgebruikers

Ongetwijfeld heeft u zelf nog andere redenen om uw werkplekbeheer te herzien. Het beste is gewoon een afspraak te maken en te zien wat wij voor u kunnen doen. Wij hebben de capaciteit en de specialisten om elke vorm van werkplekbeheer voor u te regelen, van tijdelijke deeltaken tot compleet uitbesteden. In korte tijd bouwen we kennis op van uw omgeving, zodat u naadloos overgaat naar een managed omgeving. Het enige dat u echt merkt zijn de tevreden gebruikers.

Nood?

‘Er moet nu iemand komen die de zaak bij ons komt regelen.’ Ook deze vorm van werkplekbeheer leveren wij als u last heeft van veel verstoringen en er zelf niet uitkomt. Bel 085 – 30 33 663 (24/7).

Meer weten?

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze werkplekspecialisten.