Zoek op trefwoord, naam of systeem:

VMware

ConoScenza is Enterprise partner van VMware en heeft meer dan 30 VMware professionals in dienst. Allen gecertificeerd voor één of meerdere producten die VMware levert. Daarnaast hebben we twee vExperts in huis; een teken dat we zeer betrokken zijn bij de VMware community.

VMware is tegenwoordig meer dan alleen een leverancier van een hypervisor. Van virtuele storage en netwerken tot de gehele End User Computing stack, VMware levert hoogwaardige oplossingen voor een gehele IT Infrastructuur. Voeg aan deze producten de kennis en ervaring toe van onze professionals en wij helpen u met een robuust platform voor uw organisatie.​ Onze specialisten hebben bijvoorbeeld kennis en ervaring op het gebied van:

 • vSphere
 • Horizon
 • NSX
 • Airwatch

Wat kunnen wij voor u betekenen op VMware gebied:

 • Al uw projecten waar VMware de basis voor is (datacenter virtualisatie, desktop virtualisatie (MS/Citrix/VMware) en mobility vraagstukken
 • Lifecycle management vraagstukken
 • Licentievraagstukken
 • Hardware en hardware compatibility voor VMware (in combinatie met zusterorganisatie The Storage Professionals)
 • Leveren van bekwame professionals met VMware kennis en kunde

Hoe gezond is uw VMware omgeving?

U gebruikt al een tijdje VMware als uw hypervisorplatform. Op zich heeft u weinig problemen. Maar toch bent u nieuwsgierig naar de gezondheid van uw omgeving. “Heb ik wel voldoende resources?”, “Gebruik ik mijn VMware omgeving wel efficient genoeg?”, “Heb ik, ondanks de ogenschijnlijke stabiliteit, onder water geen problemen die ervoor kunnen zorgen dat mijn bedrijfsvoering in gevaar brengen?”

Dat zijn vragen die wij ons ook gesteld hebben. De belangrijkste vraag is: Hoe kunnen wij u helpen het vertrouwen in uw omgeving te houden en verbeteren, en daarbij efficienter gebruik te maken van de aanwezige middelen?

Ons antwoord op al deze vragen is de ConoScenza VMware Check-up.

De ConoScenza VMware Check-up bestaat uit een aantal modules:

 • Module Optimalisatie
 • Module Licentiebeheer
 • Module Life Cycle Management

Module Optimalisatie

Uw VMware omgeving draait vanzelfsprekend als een zonnetje. Toch vraagt u zich af of het nog efficiënter kan. Ook vraagt u zich af of de volgende uitbreiding van de organisatie nog wel past op het huidige VMware-platform. Of u ervaart problemen in uw huidige omgeving, maar hebt geen idee waardoor deze worden veroorzaakt.

In de module Optimalisatie helpen we u antwoord te geven op deze vragen door de volgende activiteiten uit te voeren:

 • Inspectie van uw omgeving door middel van een VMware Optimization Assessement. Hierbij wordt er gekeken naar uw
 • Analyse van de gezondheid van uw omgeving (Health Analysis). Hierbij wordt uw omgeving bekeken, waarbij deze vergeleken wordt met de door VMware geadviseerde instellingen (Best Practices). Op basis van deze check worden er voorstellen gedaan om te komen tot een efficiënt, goed presterende omgeving
 • Roadmapsessie. Tijdens deze roadmapsessie gaan we vooral in op de richting en doelstellingen van uw bedrijf en hoe uw VMware producten u daarbij kunnen ondersteunen. Denk hierbij aan uw keuze voor werkplekstrategien, bewegingen naar de cloud, maar ook potentiele overnames of uitbreidingen van uw bedrijf.

Heeft u interesse om in contact te treden en uw VMware omgeving eens te laten doorlichten? Neem dan contact op met ons op.

Module Licentiebeheer

Het uitzoeken, bijhouden en op tijd bijwerken van uw VMware licenties kost de nodige tijd en inspanning. Het bijhouden is belangrijk, anders loopt u het risico de ondersteuning te verliezen. Wij kunnen adviseren en vroegtijdig waarschuwen wanneer uw support dreigt te eindigen. U bespaart hiermee geld, u beschikt over de juiste licenties de verloopdata van de licenties wordt gesynchroniseerd.

Module Life Cycle Management

Weet u eigenlijk hoe het zit met de lifecycle van uw VMware producten? Heeft u nog wel ondersteuning op het product wat u gebruikt?

Het beheersen van de life cycle is over het algemeen veel werk. ConoScenza kan u helpen om de huidige life cycle van uw VMware producten in kaart te brengen en u advies te geven over life cycle beheer voor uw VMware omgeving.

Wilt u meer informatie over VMware Life Cycle Management? Neem dan contact met ons op, wij helpen u op een gecontroleerde manier naar een ondersteunde versie. Hierbij houden we rekening met alle relaties, zoals back-upoplossingen, antivirus, etc.

Meer weten?

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze werkplekspecialisten.