Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Visie en missie

Onze visie

De ontwikkelingen in de cloud, mobility en IT maken het mogelijk om mobiel werken professioneel in te zetten voor iedereen die met data, applicaties en uiteenlopende devices te maken heeft. ConoScenza heeft de kennis en mensen om organisaties de stap naar de cloud en mobiel werken soepel te laten maken. Daarvoor blijven wij ons ontwikkelen en met kennis verrijken, zodat onze klanten altijd weten dat zij nu en in de toekomst over de beste cloud-diensten beschikken en hun marktpositie kunnen behouden of versterken.

Onze missie

ConoScenza wil excellente prestaties aan haar klanten leveren en ziet het creëren van een ondersteunende en inspirerende bedrijfsomgeving voor de professional als de sleutel tot succes. ConoScenza wil vanuit diepgaande vakkennis organisaties succesvoller maken door te zorgen dat IT-gebruikers altijd en overal effectief hun werk kunnen doen dankzij de juiste ICT. IT voor werkplekken vraagt om een toekomstvaste aanpak die wij willen leveren.

Korter gezegd

Mobiel werken doe je in de cloud. In de cloud werken doe je met ConoScenza.

ISO 27001 / NEN 7510

ISO 27001 is een internationale norm ten aanzien van informatiebeveiliging, waarin wordt voorgeschreven hoe informatiebeveiliging procesmatig ingericht zou kunnen worden. De norm is toe te passen op allerhande organisaties en organisatievormen. Van profit organisaties tot overheidsinstanties, van verzekeringsmaatschappij tot onderwijs- of zorginstelling. De norm specificeert handvatten ten aanzien van het beheersen van bedrijfsrisico’s in relatie tot de veiligheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie.

Vanwege ConoScenza’s evolutie van technologie specialist naar dienstverlening specialist, uiteraard vanuit ICT-perspectief, is het dienstenaanbod de afgelopen jaren stevig uitgebreid. ICT-bedrijfsprocessen worden uitbesteed en geoptimaliseerd en infrastructuren worden volledig in beheer genomen. Dit leidt tot de noodzaak van beleid, maatregelen en hulpmiddelen ten aanzien van informatiebeveiliging.

Naast ISO 27001 heeft ConoScenza ook de certificering ten aanzien van NEN 7510 doorlopen en is deze accreditatie inmiddels ook in bezit. NEN 7510 is een, door het Nederlands Normalisatie Instituut ontwikkelde norm, ten aanzien van informatiebeveiliging binnen de zorgsector.

Gedragscode

Om ons doel te bereiken, blijven we ons bedrijf continu én op alle mogelijke manieren professionaliseren. Onze gedragscode levert hier een belangrijke bijdrage aan.

De gedragscode van ConoScenza is een compact boekje waarin onze filosofie, normen en waarden zijn opgenomen. In een paar minuten weet u als opdrachtgever waar u aan toe bent en hoe de ‘vuistregels’ van ConoScenza luiden. Onze afspraken zijn glashelder en begrijpelijk voor iedereen.

Deze leidraad is belangrijk voor u als opdrachtgever, maar ook voor onszelf. Het volgen van deze gedragsregels betekent dat we ons meer bewust worden van de risico’s als we ons niet houden aan onze afspraken. Ook weten we zo precies hoe we moeten handelen als er een beroep wordt gedaan op onze ethiek. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat deze gids ons weer een stap verder brengt in onze ontwikkeling als professionele IT-dienstverlener.

Lees hier hoe wij zaken doen.

Meer weten?

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze werkplekspecialisten.