Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Blog

 • 6
  maart
  2020
  Willem Sikkema, Technology Professional

  Vijf essentiële vereisten voor de digitale werkplek

  De digitale werkplek verandert het aanzien van complete sectoren. Dit
  nieuwe fenomeen stelt organisaties in staat om optimaal verbonden te blijven met werknemers en informatie. En de digitale werkplek wordt momenteel aangevuld met diverse nieuwe technologieën. Een daarvan is artificial intelligence, dat zich ontpopt als de beste manier om informatie te beveiligen, bescherming te bieden tegen complexe cyberbedreigingen en productiviteitstools te optimaliseren.

  Ondanks alle discussies over de digitale werkplek blijft het een forse opgave voor IT-besluitvormers om alle wijzigingen door te voeren die nodig zijn om de digitale werkplek tot een realiteit te maken. Veel van de huidige vaardigheden, tools en processen zijn gebaseerd op 20 jaar oude pc-technologie.

  Een succesvolle digitale werkplekstrategie vraagt om een nieuwe aanpak.

  Meer lezen? Download dan onze whitepaper

  ConoScenza: trusted advisor voor werkplek-IT

  Overweegt u over te stappen naar een moderne werkplekomgeving? ConoScenza is dé trusted advisor op het gebied van werkplek-IT. Via professional services, projecten/consultancy en managed services ondersteunen wij organisaties bij het inrichten en onderhouden van werkplekinfrastructuren.

  Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek op locatie.

mm

Auteur: Willem Sikkema,

Trefwoorden: VMware

Email Willem Sikkema

Lees alle blogberichten van Willem Sikkema

Deel dit bericht

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *