Zoek op trefwoord, naam of systeem:

User experience

Optimale prestaties, tevreden gebruikers

User experience, oftewel gebruikerservaring, is een belangrijk aspect binnen werkplek-IT. Tevreden gebruikers zijn immers vaak productiever en van meerwaarde voor de organisatie. Het bieden van optimale gebruikerservaring draait niet alleen om het tegemoetkomen aan eisen en wensen, zoals bijvoorbeeld mobiel werken en online samenwerken, maar ook om aspecten als snelheid en performance van systemen en applicaties. Eindgebruikers willen immers dat IT hen helpt in plaats van frustreert.

Onze User experience oplossingen
De oplossingen uit onze User experience suite bevorderen de gebruikerservaring op het gebied van prestaties. Traagheid van systemen en applicaties en slechte grafische kwaliteit, de grootste bronnen van frustratie bij eindgebruikers, behoren hiermee tot het verleden.

Onze User experience oplossingen bieden:

  • optimale grafische beleving voor de eindgebruiker
  • diepgaand en objectief inzicht in performance voor IT, zodat ‘verborgen’ oorzaken voor trage inlogtijden, systemen en applicaties opgespoord kunnen worden

Bekijk ook onze Monitoring & Automation oplossingen voor uitgebreide monitoring rondom prestaties van systemen en applicaties.

Onze professionals werken voornamelijk met User experience oplossingen van:

 

Onze diensten

Meer weten?

Onze werkplekspecialisten hebben veel kennis en ervaring met de implementatie, optimalisatie
en het beheer van User experience oplossingen. Zij zijn u graag van dienst.