Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Blog

 • 17
  mei
  2018
  Edwin Houben, Technology Professional

  Een verslag van Citrix Synergy 2018 (deel I)

  Van 8 tot 10 mei vond Citrix Synergy 2018 plaats in Anaheim, California. Onze professionals waren erbij en doen verslag. In dit deel geeft onze Edwin Houben (Citrix CTA) een inkijkje in de CTA/CTP meeting.

  Citrix Synergy begon voor mij al vroeg. Als CTA was ik namelijk uitgenodigd voor de exclusieve CTA/CTP meeting. Tijdens deze meeting heb ik kennis kunnen maken met alle CTP’s en CTA’s, waarvan ik vele natuurlijk al ken vanuit de community én kregen we vooraf informatie over aankondigingen die op het programma stonden van Synergy (natuurlijk alles onder NDA).

  Een bedankje aan de CTP’s en CTA’s
  De meeting werd geopend door Perrine Crampton, Influencer Relations Community Manager van ‎Citrix, die alle CTP’s en CTA’s bedankte voor de inzet. Daarnaast was er aandacht voor het welkom heten van de nieuwe gekozen CTP’s en werd stilgestaan bij enkele jubilarissen (Wilco van Bracht 10 jaar, Dane Young 5 jaar en Alexander Ervik Johnsen 10 jaar). Toch knap dat deze mensen het al zolang volhouden in het toch best wel zware CTP-programma!

  Een nieuw CTP-programma
  Ron Oglesby, Citrix Community Lead manager, (sinds dit jaar nieuw bij Citrix, maar een oude rot in het vak en bekend van Unidesk) vertelde ons in deze meeting dat de cap op het CTP-programma gaat vervallen en dat het programma op de schop gaat. Zoals het er nu uitziet gaan er CTP’s aangesteld worden per productgroep. Dit wil zeker niet zeggen dat het makkelijker wordt om CTP te worden. Mijn verwachting is dat het nog moeilijker wordt om CTP te worden ook al laat men de teugels wat vieren in de toekomst.

  En… (veel onder NDA)
  Naast Oglesby en Crampton deden ook David Henshall (de nieuwe CEO van Citrix), Jeroen van Rotterdam (senior vice president of engineering Citrix) en PJ Hough (chief product officer) een woordje. De meeste inhoud van deze sessies is ook aan bod gekomen in de keynote (blog volgt), helaas voor jullie is de overige inhoud gepresenteerd onder NDA en mag ik hier niets overzeggen.

  Na 2 uur meeting kwam de meeting helaas voor mij als CTA ten einde. Ik was graag bij het resterende deel aanwezig geweest, maar dit privilege was alleen voor de CTP’s.

mm

Auteur: Edwin Houben,

Trefwoorden: Citrix

Email Edwin Houben

Lees alle blogberichten van Edwin Houben

Deel dit bericht

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *