Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Blog

 • 15
  februari
  2019
  Marcel Funke, Technology Professional

  The Storage Professionals nu onderdeel van ConoScenza

  AMERSFOORT – The Storage Professionals, IT-dienstverlener op het gebied van storage en andere datacenterdiensten, maakt vanaf vandaag officieel deel uit van zusterorganisatie ConoScenza (trusted advisor op het gebied van werkplek-IT).

  Beide organisaties, bestuurd door een overkoepelende directie, werken al jaren samen maar gaan vanaf nu verder onder één naam, ConoScenza. “De samenvoeging van The Storage Professionals (voor velen ook bekend als TSP) met ConoScenza is voor ons een logisch gevolg van hetgeen wij in de afgelopen jaren hebben zien gebeuren. Zo is het dienstenaanbod van beide organisaties elkaar steeds meer gaan aanvullen, waardoor veelvuldig samenwerkingen en kruisbestuivingen ontstonden”, verklaart Marcel Funke, directeur van zowel The Storage Professionals als ConoScenza.

  “Om het samenwerken net wat eenvoudiger te maken en daardoor klanten nog beter en breder te kunnen ondersteunen op het vlak van IT zijn we overgegaan tot het samenvoegen van The Storage Professionals met ConoScenza.”

  De overgang heeft geen gevolgen voor bestaande samenwerkingen met klanten. Diensten zullen onder de vlag van ConoScenza tegen dezelfde condities (kennis, kunde, kwaliteit, betrouwbaarheid, passie) die u van The Storage Professionals gewend bent, worden geleverd.

mm

Auteur: Marcel Funke, Directeur

Trefwoorden:

Email Marcel Funke

Lees alle blogberichten van Marcel Funke

Deel dit bericht

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *