Zoek op trefwoord, naam of systeem:

ConoScenza Share

Follow-me-data is een nieuw begrip, maar we maken er allemaal al lang gebruik van. Dropbox, WeTransfer, GoogleDrive en OneDrive zijn namelijk zeer populaire oplossingen om data met Jan-en-alleman te delen. Lekker makkelijk, maar ook lekker onveilig. Helaas weet vrijwel niemand dat en vliegen dagelijks vele Mb’s vertrouwelijke bedrijfsdata door de cloud, ver buiten het (toe)zicht van ICT-afdeling en verantwoordelijke bestuurders. Dat moet anders. Dat kan anders. Met ConoScenza Share.

De belangrijkste kenmerken van ConoScenza Share

  • Bedrijfsdata veilig op uw eigen interne storage systeem opgeslagen
  • Toegankelijk vanaf alle (toegestane) devices – ook BYOD
  • Veilig en eenvoudig data delen met derden
  • Data versleutelen en beschermd na verlies device
  • Rapportage wie-wat-wanneer heeft gedeeld

ConoScenza Share is gebaseerd op Enterprise File Sync & Sharing technologie van Citrix ShareFile. Het is een Enterprise Ready end-to-end oplossing die perfect integreert binnen uw eigen netwerk. Medewerkers kunnen er via elk device bij, hebben altijd toegang en kunnen alle data delen die u toestaat.

We ondersteunen een groot aantal platforms, zoals Windows, Mac OSX, Android, iOS, Windows Phone en BlackBerry. En we integreren naadloos met bijvoorbeeld Windows Verkenner, OSX Finder en Outlook.

Zo eenvoudig stapt u over

  1. Intakegesprek
  2. Technisch Ontwerp
  3. Installatie en configuratie van ConoScenza Share
  4. Test, acceptatie en kennisoverdracht

Na installatie van de Proof of Concept (PoC) beschikt u over een volledige installatie van de ConoScenza Share oplossing voor tests en acceptatie op een laptop, tablet en smartphone uit uw organisatie. Verder kunt u extra on the job trainingen afnemen voor uw ICT-medewerkers.

Investering

Hoeveel is uw vertrouwelijke bedrijfsinformatie u waard? Dat is amper in euro’s uit te drukken. Als de schade daar is, bent u namelijk al te laat, terwijl de investering gering is: Installatie van de ConoScenza Share oplossing voor een PoC kost eenmalig € 4.495,- (ex. btw).

ConoScenza Share is het veilige alternatief voor Dropbox

Met bedrijfsdata kunt u niet veilig genoeg omgaan. De meeste van uw medewerkers zijn zich er wel van bewust, maar vertalen dat niet naar veilig gedrag. Ze weten niet beter of realiseren zich niet welke risico’s zij nemen. Bovendien dwingt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) u de maatregelen voor compliancy aan te scherpen en zo de risico’s van data sharing te verlagen.

Stap over op ConoScenza Share

Neem zelf de noodzakelijke stappen om risico’s met bedrijfsdata te voorkomen. Zonder dat het uw medewerkers belemmert in hun dagelijks werk. Zo creëren we een win-winsituatie die past in deze tijd van sharen.

latisse for sale online