Zoek op trefwoord, naam of systeem:

ConoScenza Safe

Het aftellen is begonnen! 25 mei 2018 klinkt ver weg, maar dat is het niet. Zeker niet als u weet dat vanaf die dag de overheid de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) actief zal handhaven, inclusief de enorme boetes die dreigen.

Bent u al goed voorbereid? Met ConoScenza Safe zorgen wij dat uw IT-infrastructuur en IT-organisatie klaar zijn voor de AVG. Ad hoc oplossingen volstaan niet langer. Met ConoScenza Safe pakt u de AVG structureel aan:

 • Van wollige richtlijnen naar duidelijke stappen
 • Denken vanuit Secure by Design en Security in Depth
 • Effectieve maatregelen voor bescherming privacy en persoonsgegevens
 • Effectieve maatregelen voor databeheer en veiligheid
 • Behoud van productiviteit

Secure by Design en Privacy by Design

Wanneer u een product of dienst ontwikkelt, dan moet u het ‘Secure by Design’ principe toepassen: tijdens het ontwikkelen denkt u na hoe u de beveiliging van gegevens waarborgt en inbouwt. Wanneer u diensten levert doet u dit volgens het ‘Privacy by Design’ principe. Daarmee bedoelen we dat de bescherming van persoonsgegevens, privacy en beveiliging van data in algemene zin zit ‘ingebakken’ binnen uw bedrijf en mensen.

Security in Depth

Security in depth wil zeggen dat u voor meerdere beveiligingslagen zorgt. Van bekendheid onder het personeel over procedures en (bijvoorbeeld) beveiligingscamera’s tot encryptie van data. Wanneer één laag faalt in zijn verdediging, kan de volgende laag (mogelijk) dat opvangen.

Technisch goed voorbereid op weg naar de AVG

Wij gaan u helpen met de technische implicaties van de AVG. Maar let op! Niet alleen uw technologie moet AVG-compliant zijn. Mensen en processen spelen hierin een net zo belangrijke rol.

People, Process, Technology

Onze analyse van People, Process, Technology verschaft veel inzicht in de maatregelen die nodig zijn om te voldoen aan de AVG. Stel dat u technisch al helemaal ingericht bent voor de AVG. Dan loopt u nog steeds risico’s als uw mensen via openbare netwerken vertrouwelijke data delen. Dat geldt ook wanneer uw processen in orde zijn, maar uw SSL-certificaten niet.

AVG compliant volgens het People, Process, Technology model

ConoScenza Safe laat u haarfijn zien waar u staat. En de uitkomst van onze analyse koppelen we direct aan een serie praktische, technische maatregelen. Zoals:

 • Grip krijgen op gefragmenteerde data
 • Veilig (grote) bestanden delen
 • Misbruik van e-maildomeinen voorkomen
 • Eenvoudig SSL-certificaten beheren
 • Apps veilig aanbieden op mobiele devices
 • Veilig gebruik van mobiele devices (o.a. BYOD)

ConoScenza Safe zorgt voor passende technische maatregelen en hoe deze aansluiten op bestaande en nieuwe processen en de manier van werken (process), afgestemd op uw medewerkers (people). Wij werken volgens onze beproefde aanpak.Belangrijk is dat u security en AVG niet als een eenmalige activiteit beschouwt. Als op 25 mei 2018 voldoet aan de eisen, houdt het daarmee niet op. ConoScenza Safe geeft u de middelen voor monitoring en controle, gekoppeld aan een proces van continue verbetering. We spreken van een cultuuromslag waar Safe de technologische ‘driver’ in is.

Wat ConoScenza Safe u oplevert

Met ConoScenza Safe haalt u kennis, ervaring en actie in huis. Consultants die van korte communicatielijnen houden en 25 mei 2018 al in hun agenda hebben staan. Zij zetten een concreet plan voor u op. Zij nemen security integraal mee in de designfase en brengen gelaagdheid aan in de veiligheidsmaatregelen. U ziet met vertrouwen de AVG tegemoet.

Vier onmisbare Security & Compliancy fundamenten

 1. Gevoelige (persoons)gegevens en applicaties centraliseren
 2. Gegevens zijn beschermd in een gecontroleerde omgeving bij verspreiding en bij offline of mobiel gebruik
 3. Toegang tot bronnen fijnmazig regelen met contextafhankelijke policy’s: gebruiker, device, locatie, applicatie en datagevoeligheid
 4. IT-infrastructuur inzichtelijk. Beheer maakt applicatie- en dataspecifieke security mogelijk

Maak een QuickStart met onze QuickScan

Ons doel: zorgen voor rust en bouwen aan vertrouwen. Ook voor de BIR, BIG, BIWA en andere richtlijnen inzake data, burgers, privacy en security. De Safe QuickScan zet u snel op het goede spoor. Laat uw gegevens achter in het contactformulier onderaan deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Download hier de flyer van ConoScenza Safe.

Laat hieronder uw gegevens achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!