Zoek op trefwoord, naam of systeem:

ConoScenza Nxt – NetScaler

Weet u hoeveel NetScaler werkelijk voor u kan betekenen? De meeste organisaties laten een flink deel van de mogelijkheden onbenut, omdat zij NetScaler als een complex product ervaren. Maar met onze kennis van NetScaler en IT-infrastructuren heeft u dat probleem niet. Eén gesprek met de Citrix-specialisten van ConoScenza en u bent klaar om uit NetScaler te halen wat er voor u inzit.

NetScaler is zonder overdrijven een superieur product. Juist daarom verdient u ConoScenza Nxt. Dit zijn uw voordelen:

 1. Optimale inzet Citrix NetScaler
 2. Continuïteit en maximale performance van uw IT-infrastructuur voor lange tijd. Excellente support door hooggekwalificeerde medewerkers van ConoScenza
 3. Soepele koppeling met andere Citrix producten, zoals ShareFile en XenMobile
 4. U beschikt direct over alle (interne) kennis en resources die voor u relevant zijn

ConoScenza Nxt

 • Incident management: Problemen snel verhelpen en het liefst voorkomen (monitoring met MAS). Alle expertise hiervoor is in huis. Beschikbaarheid waarborgen.
 • Change management: Gecontroleerd wijzigingen doorvoeren. Standaard changes binnen SLA.
 • Operations management: Back-up, monitoring, updates, health check, on site. Altijd up-to-date met de laatste (security) patches. Continuïteit waarborgen.
 • Service management: Eén centraal loket, periodiek overleg. Vastleggen en bewaken van afspraken, rapportage over dienstverlening. Afspraken waarborgen.

Citrix NetScaler specialisten

Onze Citrix NetScaler specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten precies wat voor u van belang is. Zij communiceren helder en voorzien u regelmatig van rapportages over beschikbaarheid, performance en investeringen. De beste methode om de continuïteit van uw componenten te waarborgen. Met ConoScenza Nxt komt uw investering over de volle breedte tot zijn recht.

Belangrijke aspecten van uw IT-infrastructuur die u met Citrix NetScaler regelt:

 • Beschikbaarheid: load balancing, content switching, global server load balancing, offloading, TCP multiplexing, traffic shaping
 • Performance: caching, proxy on steroids, appcompress
 • Beveiliging: schakel tussen private en public cloud, gateway toegang voor thuiswerkers, koppeling infrastructuur met cloud-oplossingen
 • Grip: controle over uw datastromen naar buiten en naar binnen

Aan de slag met ConoScenza Nxt voor NetScaler

Onze werkwijze is simpel, maar doeltreffend:

 • Assessment: eerst bepalen we samen de rol en positie van NetScaler binnen uw infrastructuur
 • Voorstel: het assessment leidt tot een voorstel voor dienstverlening voor korte en lange termijn (SLA)
 • Rapport: in een rapport leggen we onze bevindingen vast en beschrijven we ons advies en een planning voor een gecontroleerde aanpak
 • Inregelen: voorbereiden van de uitvoering, monitoring via MAS, documentatie en borging afspraken in dossier
 • Uitvoeren: activiteiten starten en opleveren conform afspraak.

ConoScenza Nxt NetScaler Model

Ons model ondersteunt u bij alle stappen van de inrichting en gedurende het gebruik van Citrix NetScaler.

 

Het resultaat is een IT-infrastructuur afgestemd op uw situatie. Daardoor zijn de prestaties continu optimaal en dalen de kosten van het dataverbruik. Bovendien hoeft u niet te investeren in kennisontwikkeling en mensen te onttrekken aan de organisatie voor scholing.

Wie werken er al met ConoScenza Nxt?

 • Lokale overheden (gemeenten, provincies, waterschappen)
 • Zorginstellingen
 • Bouwbedrijven

Stap over op ConoScenza Nxt voor NetScaler

U werkt met NetScaler en u vermoedt dat u veel van zijn potentie onbenut laat. U heeft niet voldoende kennis in huis om de zaken anders aan te pakken. ConoScenza Nxt is dan de meest logische stap. Beschikbaarheid, performance, security, kosten, monitoring, wij richten NetScaler optimaal voor u in. Onze Servicedesk regelt vervolgens alles voor een langdurig profijt van uw investering. Laat ons uw NetScaler beheren. Dan haalt u eruit wat erin zit.

Download de Solution Flyer: ConoScenza Nxt – NetScaler.