Zoek op trefwoord, naam of systeem:

ConoScenza Mobility

Dat mensen overal en altijd kunnen werken biedt de bekende voordelen, maar voor organisaties is het complex om de bedrijfsgegevens te beveiligen. Tel daarbij op de vraag naar flexibiliteit bij het gebruik van meerdere mobiele devices d.m.v. Bring Your Own Device (BYOD), Corporately Owned, Personally Enabled (COPE), apps en data en het is duidelijk dat deze tijden vragen om (nieuw Mobility) beleid.

Mobiele vrijheid als basis voor een betere business

Wij zien bij Mobility vooral kansen. Want als u Enterprise Mobility Management (EMM) goed inricht, gaat de mobiliteit én productiviteit van uw medewerkers omhoog en vergroot u de controle over de veiligheid en privacy van bedrijfsdata en mobiele business apps. Zonder dat de gebruikerservaring hieronder leidt. Integendeel.

Top-5 voordelen van Enterprise Mobility Management

 • Vrije keuze uit mobiele devices: BYOD, CYOD, COPE
 • Mobiele business apps bevorderen mobiliteit en productiviteit
 • Gevoelige gegevens en vertrouwde applicaties zijn beschermd
 • Zakelijk en privégebruik zijn volledig gescheiden
 • Gebruikers zijn zich bewust van hun eigen verantwoordelijkheden

Binnen de vraagstukken over mobiliteit heerst een spanningsveld tussen de veiligheid van data en apps en de gebruikerservaring van medewerkers. Niet iedereen gaat daar even zorgvuldig mee om. Maar als uw reactie hierop leidt tot verminderde mobiliteit en productiviteit heeft u ook een probleem. Enterprise Mobility Management raakt de hele organisatie en vraagt daarom om een integrale aanpak. U bent daarbij in de lead. U bepaalt vooraf wie, wanneer, waar toegang heeft tot uw  bedrijfsdata en waar die data heen mag. Als u daarin slaagt, is mobiele vrijheid geen pijnpunt, maar juist een kans voor de hele business.

Aan de slag met EMM

In welk stadium verkeert uw mobility management? Bent u al gestart maar wilt u de puntjes op de i zetten? Dan bieden wij:

 1. Mobility ontwikkeling: Het proces om mobility organisatiebreed als business enabler in te zetten. Wij regelen het voor u.
 2. Mobility optimalisatie: Het is tijd op de puntjes op de i te zetten. Versterk uw concurrentiepositie.
 3. Mobility beheer: Beheer van alle devices, pc’s en telefonie. Beheer Mobility vanuit één omgeving. Vraag ConoScenza als u onvoldoende kennis op capaciteit heeft.
 4. Mobility innovatie: Mobility innoveert heel snel. Technisch gezien, maar ook als toepassing binnen uw organisatie. Wij houden u up-to-date.

Bouwstenen van Enterprise Mobility Management

 • Mobile Device Management – MDM
 • Mobile Application Management – MAM
 • Mobile Information Management – MIM

Met deze bouwstenen implementeer u EMM integraal, langs een geleidelijke weg. U richt zich per bouwsteen op specifieke aspecten van EMM binnen uw organisatie, zonder dat u het totaalbeeld uit het oog verliest. In aanvulling hierop leveren wij ‘mobility’ diensten voor een veilige omgang met data.

 • Enterprise File Sync & Share – EFSS
 • Secure Corporate Email
 • Secure Web Browsing

Waar begint u?

Misschien is de Privacy Impact Assessment wel de beste start. Een gezamenlijk, gedegen onderzoek naar de risico’s van het gebruik van persoonsgegevens binnen uw organisatie en hoe u met die risico’s kunt omgaan. We vertellen u er graag meer over.