Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Solutions

Onze solutions

ConoScenza Mobility

Dat mensen overal en altijd kunnen werken biedt de bekende voordelen, maar voor organisaties is het complex om de bedrijfsgegevens te beveiligen. Tel daarbij op de vraag naar flexibiliteit bij het gebruik van meerdere mobiele devices d.m.v. Bring Your Own Device (BYOD), Corporately Owned, Personally Enabled (COPE), apps en data en het is duidelijk dat deze tijden vragen om (nieuw Mobility) beleid.

Bekijken

ConoScenza Nxt – ADC (NetScaler)

Weet u hoeveel Citrix ADC (voorheen NetScaler) werkelijk voor u kan betekenen? De meeste organisaties laten een flink deel van de mogelijkheden onbenut, omdat zij ADC als een complex product ervaren. Maar met onze kennis van Citrix ADC en IT-infrastructuren heeft u dat probleem niet. Eén gesprek met de Citrix-specialisten van ConoScenza en u bent klaar om uit ADC te halen wat er voor u inzit.

Bekijken

ConoScenza Scope

Weet u dat 80% van alle IT onvoldoende presteert? En dat, anderzijds, 30% van de IT meer biedt dan gebruikers vragen? Hoe dan ook, de kans is groot dat u niet krijgt wat u wel nodig heeft en wel betaalt voor wat u niet nodig heeft. Maar hoeveel beter kan uw IT presteren? Hoeveel IT heeft u overbodig in huis (of in de cloud)?

Bekijken

ConoScenza Share

Follow-me-data is een nieuw begrip, maar we maken er allemaal al lang gebruik van. Dropbox, WeTransfer, GoogleDrive en OneDrive zijn namelijk zeer populaire oplossingen om data met Jan-en-alleman te delen. Lekker makkelijk, maar ook lekker onveilig. Helaas weet vrijwel niemand dat en vliegen dagelijks vele Mb’s vertrouwelijke bedrijfsdata door de cloud, ver buiten het (toe)zicht van ICT-afdeling en verantwoordelijke bestuurders. Dat moet anders. Dat kan anders. Met ConoScenza Share.

Bekijken

ConoScenza VDEye

Gebruikers van grafische software, zoals AutoDesk, denken dat je grafische werkplekken niet goed kunt virtualiseren. Zij vinden grafische VDI (Virtual Desktop Infrastructure) ongeschikt voor hun situatie: “Grafisch werk vraagt om veel rekenkracht en die kun je het beste lokaal hebben, op je eigen machine.“ Maar het kan wel heel goed! ConoScenza VDEye zorgt voor voldoende rekenkracht op elke grafische werkplek.

Bekijken
Meer solutions