Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Gezondheidszorg

Treant Zorggroep

De Treant Zorggroep bestaat uit drie ziekenhuislocaties en 20 centra voor verpleeg- en ouderenzorg. 300.000 inwoners van de regio Hoogeveen-Emmen-Stadskanaal kunnen hier terecht voor de best mogelijke zorg. De ICT organisatie van de zorggroep ondersteunt meer dan 10.000 medewerkers. Het merendeel van de werkplekken is gevirtualiseerd en maken gebruik van VMware Horizon View. De Windows domeinen van drie verschillende ziekenhuizen zijn samengevoegd naar één gezamenlijk domein. ConoScenza heeft het desktop team ondersteund tijdens de migratie naar de virtuele omgeving. Dit omvatte het bouwen van MSi packages, ThinApps en beheer van de Windows Server en Client omgeving. ConoScenza is tevens onderdeel geweest van een migratietraject om de medewerkers van ondersteunende afdelingen te migreren naar het nieuwe gezamenlijke Active Directory domein. Aandachtspunt hierbij was het ontsluiten van de bestaande data en bijbehorende toegangsrechten naar het nieuwe domein. Bovendien is er veel energie gestopt in het migreren van resource servers en applicaties waarbij applicaties zoveel mogelijk gethinapped moeten worden.

UMC Utrecht

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht) bestaat uit het Academisch Ziekenhuis, de Medische Faculteit en het Wilhelmina Kinderziekenhuis. ConoScenza heeft diverse rollen vervuld bij UMC Utrecht: ontwikkelen en migreren van een nieuwe Citrix, RES Workspace Manager en RES Automation Manager omgeving voor het Elektronisch Patiënten Dossier, verantwoordelijk voor kennisoverdracht in de vorm van presentaties over de Digitale Werkplek aan diverse teams waaronder IT Support, applicatiebeheer en 2e en 3e lijn RES en Citrix beheer en het oplossen van problemen en doorvoeren van wijzigingen m.b.t. de Digitale Werkplek met als aandachtsgebied RES Workspace Manager. De werkzaamheden omvatten o.a. het opzetten van de acceptatie omgeving voor RES Automation Manager, ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten voor de Digitale Werkplek, voorstellen en uitvoeren van verbeteringen van de Digitale Werkplek en het opzetten van een ontwikkelteam en daarmee releases ontwikkelen voor de Digitale Werkplek.

Reiner van Arkel

De Reinier van Arkel groep is al ruim 5 eeuwen specialist in het aanbieden van psychische en psychiatrische hulp. De organisatie heeft twaalf vestigingen met ruim 1.600 medewerkers. De Reinier van Arkel groep is bezig met de ontwikkeling van een private cloud. De aard van de werkzaamheden van ConoScenza hadden initieel betrekking op het beheer van de oude omgeving. Daarnaast signaleerde ConoScenza een probleem m.b.t. de bestaande Exchange omgeving wegens te weinig capaciteit qua intern geheugen. Lees de Reference Case van Reinier van Arkel de volledige referentie.