Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Citrix

Antonius Zorggroep

Jorrit Jorritsma van Antonius Zorggroep: “We hebben nu end-to-end security voor applicaties, devices en data. Heel belangrijk wanneer je zoveel patiënten data in huis hebt. We hadden al gekozen voor NetScaler voor security én de integratie met Citrix. Met XenMobile hebben we het mobile device management geregeld. De aanleiding om ConoScenza in te huren was ons kennisgebrek op NetScaler gebied. ConoScenza heeft ons geholpen de gehele keten veilig te maken.” Bekijk hier de videoreferentie.

Gemeente Groningen

Gemeente Groningen maakte gebruik van een Juniper VPN om verbinding te maken met de XenMobile omgeving. De gebruikers moesten constant de volledige VPN verbinding opbouwen om mail binnen te krijgen, wat erg omslachtig werkte. Daarom heeft Gemeente Groningen voor de implementatie van Citrix NetScalers gekozen. ConoScenza ondersteunt Gemeente Groningen met de continuïteit van de NetScaler en XenMobile omgeving. Meer weten over wat dit precies inhoudt en waarom Gemeente Groningen voor ConoScenza heeft gekozen? Lees dan de volledige Customer Case van Gemeente Groningen.

Vos Logistics

Vos Logistics wilde aan de slag met loadbalancing. Dit stond op de roadmap voor 2016. Het initiële plan was om de load balancer van Kemp hiervoor in te zetten, maar mede door het advies van ConoScenza is de keuze gemaakt voor Citrix NetScaler. ConoScenza heeft hiervoor een voorstel gemaakt en op basis daarvan zijn de licenties voor NetScaler VPX 200 aangeboden. Vervolgens is de NetScaler succesvol geïmplementeerd. De reden waarom Vos Logistics voor ConoScenza heeft gekozen? Lees hier de volledige Customer Case van Vos Logistics.

RAM Infotechnology

RAM Infotechnology is gespecialiseerd in het hosten en beheren van ICT voor organisaties voor wie ICT geen kerntaak is, maar wel essentieel is voor het goed functioneren van hun dienstverlening. ConoScenza is bij RAM betrokken geweest bij het opzetten van het eCumulus platform. Dit is een complete werkplekoplossing inclusief geïntegreerde applicaties, hosting, beheer, beveiliging en back-up. Lees de volledige Reference case van RAM Infotechnology rondom het eCumulus project.

UMC Utrecht

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht) bestaat uit het Academisch Ziekenhuis, de Medische Faculteit en het Wilhelmina Kinderziekenhuis. ConoScenza heeft diverse rollen vervuld bij UMC Utrecht: ontwikkelen en migreren van een nieuwe Citrix, RES Workspace Manager en RES Automation Manager omgeving voor het Elektronisch Patiënten Dossier, verantwoordelijk voor kennisoverdracht in de vorm van presentaties over de Digitale Werkplek aan diverse teams waaronder IT Support, applicatiebeheer en 2e en 3e lijn RES en Citrix beheer en het oplossen van problemen en doorvoeren van wijzigingen m.b.t. de Digitale Werkplek met als aandachtsgebied RES Workspace Manager. De werkzaamheden omvatten o.a. het opzetten van de acceptatie omgeving voor RES Automation Manager, ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten voor de Digitale Werkplek, voorstellen en uitvoeren van verbeteringen van de Digitale Werkplek en het opzetten van een ontwikkelteam en daarmee releases ontwikkelen voor de Digitale Werkplek.

Gemeente Gemert-Bakel

Gemeente Gemert-Bakel is een uitgestrekte plattelandsgemeente in Zuidoost Brabant. De gemeente beslaat de volgende gebieden: Gemert, Bakel, Milheeze, Handel, De Mortel, De Rips en Elsendorp. De gemeente heeft sinds 2011 een samenwerkingsverband met de buurgemeente Laarbeek. Binnen dit samenwerkingsverband zijn een aantal uitvoerende onderdelen zoals ICT samengebracht. Gemeente Gemert-Bakel heeft zo’n 150 werkplekken en Gemeente Laarbeek heeft 120 werkplekken met in totaal 400+ gebruikers. Beide gemeentes liepen met grote regelmaat tegen beperkingen aan van de huidige Windows 2003 – XenApp 5.0 omgeving. Bovendien waren de meeste componenten End-of-life. Er moest een geheel nieuwe omgeving opgezet worden en Gemert-Bakel heeft gevraagd of ConoScenza kan zorg dragen voor de bouw en inrichting van de nieuwe omgeving. Lees de volledige Customer Case van Gemeente Gemert-Bakel.