Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Referenties

Hieronder staat een greep uit de opdrachten die wij uitvoeren bij onze klanten. U kunt o.a. uitgebreide klantcases downloaden die een goed beeld geven van wat wij eventueel voor uw organisatie zouden kunnen betekenen.

Onze referenties

Reinier van Arkel groep

De Reinier van Arkel groep is al ruim 5 eeuwen specialist in het aanbieden van psychische en psychiatrische hulp. De organisatie heeft twaalf vestigingen met ruim 1.600 medewerkers. De Reinier van Arkel groep is bezig met de ontwikkeling van een private cloud. De aard van de werkzaamheden van ConoScenza hadden initieel betrekking op het beheer van de oude omgeving. Daarnaast signaleerde ConoScenza een probleem m.b.t. de bestaande Exchange omgeving wegens te weinig capaciteit qua intern geheugen. Lees hier de volledige referentie.

RAM Infotechnology

RAM Infotechnology is gespecialiseerd in het hosten en beheren van ICT voor organisaties voor wie ICT geen kerntaak is, maar wel essentieel is voor het goed functioneren van hun dienstverlening. ConoScenza is bij RAM betrokken geweest bij het opzetten van het eCumulus platform. Dit is een complete werkplekoplossing inclusief geïntegreerde applicaties, hosting, beheer, beveiliging en back-up. Download de volledige case voor alle informatie rondom het eCumulus project.

Gemeente Smallingerland

Gemeente Smallingerland is gevestigd in Drachten en telt ruim 55.000 inwoners, waarvan er zo’n 45.000 in Drachten wonen. Gemeente Smallingerland heeft zo’n 520 werkplekken. Het aantal ingelogde gebruikers fluctueert maar het totaal aantal mensen dat toegang heeft tot het systeem zit rond de 600. Gemeente Smallingerland maakt voornamelijk gebruik van Microsoft producten in een Citrix omgeving. Het serverlandschap wordt gevirtualiseerd d.m.v. VMware producten. ConoScenza heeft een Second Opinion uitgevoerd op de IT omgeving. Download de volledige referentie case.
 

Gemeente Gemert-Bakel

Gemeente Gemert-Bakel is een uitgestrekte plattelandsgemeente in Zuidoost Brabant. De gemeente beslaat de volgende gebieden: Gemert, Bakel, Milheeze, Handel, De Mortel, De Rips en Elsendorp. De gemeente heeft sinds 2011 een samenwerkingsverband met de buurgemeente Laarbeek. Binnen dit samenwerkingsverband zijn een aantal uitvoerende onderdelen zoals ICT samengebracht. Gemeente Gemert-Bakel heeft zo’n 150 werkplekken en Gemeente Laarbeek heeft 120 werkplekken met in totaal 400+ gebruikers. Beide gemeentes liepen met grote regelmaat tegen beperkingen aan van de huidige Windows 2003 – XenApp 5.0 omgeving. Bovendien waren de meeste componenten End-of-life. Er moest een geheel nieuwe omgeving opgezet worden en Gemert-Bakel heeft gevraagd of ConoScenza kan zorgdragen voor de bouw en inrichting van de nieuwe omgeving. Download de volledige customer case.

UMC Utrecht

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht) bestaat uit het Academisch Ziekenhuis, de Medische Faculteit en het Wilhelmina Kinderziekenhuis. ConoScenza heeft diverse rollen vervuld bij UMC Utrecht: ontwikkelen en migreren van een nieuwe Citrix, RES Workspace Manager en RES Automation Manager omgeving voor het Elektronisch Patiënten Dossier, verantwoordelijk voor kennisoverdracht in de vorm van presentaties over de Digitale Werkplek aan diverse teams waaronder IT Support, applicatiebeheer en 2e en 3e lijn RES en Citrix beheer en het oplossen van problemen en doorvoeren van wijzigingen m.b.t. de Digitale Werkplek met als aandachtsgebied RES Workspace Manager. De werkzaamheden omvatten o.a. het opzetten van de acceptatie omgeving voor RES Automation Manager, ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten voor de Digitale Werkplek, voorstellen en uitvoeren van verbeteringen van de Digitale Werkplek en het opzetten van een ontwikkelteam en daarmee releases ontwikkelen voor de Digitale Werkplek.

Meer referenties