Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Referenties

Hieronder staat een greep uit de opdrachten die wij uitvoeren bij onze klanten. U kunt o.a. uitgebreide klantcases downloaden die een goed beeld geven van wat wij eventueel voor uw organisatie zouden kunnen betekenen.

Onze referenties

Concern voor Werk

Concern voor Werk voert de sociale werkvoorziening en re-integratietrajecten uit voor de gemeenten Lelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde. Concern voor Werk bestaat uit drie vestigingen. Concern voor Werk heeft een volledige Microsoft omgeving, waarbij het grootste gedeelte gevirtualiseerd is. Het is een Client Server omgeving en het totaal aantal gebruikers is 150. De keuze om voor een volledig op Microsoft gebaseerde omgeving te kiezen is een strategische geweest. Het back-upsysteem draait op Veeam. ConoScenza heeft de nieuwe back-upprocedure ontworpen en geïmplementeerd en neemt een deel van het beheer van de Microsoft omgeving op zich. Lees hier de volledige referentie van Concern voor Werk.

Antonius Zorggroep

Jorrit Jorritsma van Antonius Zorggroep: “We hebben nu end-to-end security voor applicaties, devices en data. Heel belangrijk wanneer je zoveel patiënten data in huis hebt. We hadden al gekozen voor NetScaler voor security én de integratie met Citrix. Met XenMobile hebben we het mobile device management geregeld. De aanleiding om ConoScenza in te huren was ons kennisgebrek op NetScaler gebied. ConoScenza heeft ons geholpen de gehele keten veilig te maken.” Bekijk hier de videoreferentie.

Gemeente Groningen

Gemeente Groningen maakte gebruik van een Juniper VPN om verbinding te maken met de XenMobile omgeving. De gebruikers moesten constant de volledige VPN verbinding opbouwen om mail binnen te krijgen, wat erg omslachtig werkte. Daarom heeft Gemeente Groningen voor de implementatie van Citrix NetScalers gekozen. ConoScenza ondersteunt Gemeente Groningen met de continuïteit van de NetScaler en XenMobile omgeving. Meer weten over wat dit precies inhoudt en waarom Gemeente Groningen voor ConoScenza heeft gekozen? Lees dan de volledige Customer Case van Gemeente Groningen.

Vos Logistics

Vos Logistics wilde aan de slag met loadbalancing. Dit stond op de roadmap voor 2016. Het initiële plan was om de load balancer van Kemp hiervoor in te zetten, maar mede door het advies van ConoScenza is de keuze gemaakt voor Citrix NetScaler. ConoScenza heeft hiervoor een voorstel gemaakt en op basis daarvan zijn de licenties voor NetScaler VPX 200 aangeboden. Vervolgens is de NetScaler succesvol geïmplementeerd. De reden waarom Vos Logistics voor ConoScenza heeft gekozen? Lees hier de volledige Customer Case van Vos Logistics.

Gemeente Smallingerland

Gemeente Smallingerland is gevestigd in Drachten en telt ruim 55.000 inwoners, waarvan er zo’n 45.000 in Drachten wonen. Gemeente Smallingerland heeft zo’n 520 werkplekken. Het aantal ingelogde gebruikers fluctueert maar het totaal aantal mensen dat toegang heeft tot het systeem zit rond de 600. Gemeente Smallingerland maakt voornamelijk gebruik van Microsoft producten in een Citrix omgeving. Het serverlandschap wordt gevirtualiseerd d.m.v. VMware producten. ConoScenza heeft een Second Opinion uitgevoerd op de IT omgeving. Lees de volledige Customer Case van Gemeente Smallingerland.

RAM Infotechnology

RAM Infotechnology is gespecialiseerd in het hosten en beheren van ICT voor organisaties voor wie ICT geen kerntaak is, maar wel essentieel is voor het goed functioneren van hun dienstverlening. ConoScenza is bij RAM betrokken geweest bij het opzetten van het eCumulus platform. Dit is een complete werkplekoplossing inclusief geïntegreerde applicaties, hosting, beheer, beveiliging en back-up. Lees de volledige Reference case van RAM Infotechnology rondom het eCumulus project.

Achmea

Achmea is de grootste verzekeraar in Nederland en is het moederbedrijf van een aantal Nederlandse verzekeringsmerken. Verdeeld over verschillende locaties bedient Achmea in totaal 6 tot 7 miljoen klanten en er werken zo’n 18.500 werknemers. Vulnerability management is een belangrijk onderdeel binnen de infrastructuur van Achmea. ConoScenza neemt de rol van Security Specialist op zich en houdt zich voornamelijk bezig met het detecteren, analyseren, oplossen en afhandelen van alle voorkomende kwetsbaarheden en zwakke plekken binnen de infrastructuur. Een greep uit de werkzaamheden: uitvoeren van reguliere vulnerability scans op de infrastructuur, het analyseren, kwantificeren, identificeren en prioriteren van vulnerabilities, het vertalen van de bevindingen naar oplossingen voor verantwoordelijke beheerafdelingen, begeleiden en coördineren van het oplossen van de vulnerabilities en het coördineren van security incidenten/problemen. De uitdaging is het handhaven van een veilig, open en onderling verbonden netwerk. Hierdoor wordt het eenvoudiger om informatie uit te wisselen met klanten, leveranciers en partners.

Natuurmonumenten

Natuurmonumenten beheert meer dan 100.000 hectare natuur. Naast bestaande natuur ontwikkelt Natuurmonumenten ook nieuwe natuur. Bijvoorbeeld door landbouwgrond om te vormen tot nieuwe leefgebieden voor planten en dieren. De IT-omgeving biedt toegang aan zo’n 2000 gebruikers. ConoScenza is verantwoordelijk voor het technisch onderhoud en support van de AppSense infrastructuur met daarbij business applicaties op Windows 8.1 en Windows Server2008R2 en XenApp 6.5. ConoScenza heeft de AppSense omgeving gemigreerd naar de meest recente versie. Bovendien is ConoScenza bezig om de Citrix omgeving volledig te patchen d.m.v. SCCM en WSUS.

Treant Zorggroep

De Treant Zorggroep bestaat uit drie ziekenhuislocaties en 20 centra voor verpleeg- en ouderenzorg. 300.000 inwoners van de regio Hoogeveen-Emmen-Stadskanaal kunnen hier terecht voor de best mogelijke zorg. De ICT organisatie van de zorggroep ondersteunt meer dan 10.000 medewerkers. Het merendeel van de werkplekken is gevirtualiseerd en maken gebruik van VMware Horizon View. De Windows domeinen van drie verschillende ziekenhuizen zijn samengevoegd naar één gezamenlijk domein. ConoScenza heeft het desktop team ondersteund tijdens de migratie naar de virtuele omgeving. Dit omvatte het bouwen van MSi packages, ThinApps en beheer van de Windows Server en Client omgeving. ConoScenza is tevens onderdeel geweest van een migratietraject om de medewerkers van ondersteunende afdelingen te migreren naar het nieuwe gezamenlijke Active Directory domein. Aandachtspunt hierbij was het ontsluiten van de bestaande data en bijbehorende toegangsrechten naar het nieuwe domein. Bovendien is er veel energie gestopt in het migreren van resource servers en applicaties waarbij applicaties zoveel mogelijk gethinapped moeten worden.

Gemeente Venray

Gemeente Venray heeft 400 gebruikers en 300 werkplekken. ConoScenza is betrokken bij de voorbereiding en de technische implementatie van o.a. de nieuwe VMware View omgeving. Werkzaamheden die hierbij een rol spelen zijn: het volgen van technologische ontwikkelingen en deze toetsen op bruikbaarheid en vertalen naar concrete oplossingen voor de gemeente, opstellen en onderhouden van ICT architecturen en beschrijven van het ICT landschap en het aandragen van oplossingen m.b.t. business en/of automatiseringsvraagstukken, zoals kostenefficiëntie en bedrijfsflexibiliteit.

UMC Utrecht

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht) bestaat uit het Academisch Ziekenhuis, de Medische Faculteit en het Wilhelmina Kinderziekenhuis. ConoScenza heeft diverse rollen vervuld bij UMC Utrecht: ontwikkelen en migreren van een nieuwe Citrix, RES Workspace Manager en RES Automation Manager omgeving voor het Elektronisch Patiënten Dossier, verantwoordelijk voor kennisoverdracht in de vorm van presentaties over de Digitale Werkplek aan diverse teams waaronder IT Support, applicatiebeheer en 2e en 3e lijn RES en Citrix beheer en het oplossen van problemen en doorvoeren van wijzigingen m.b.t. de Digitale Werkplek met als aandachtsgebied RES Workspace Manager. De werkzaamheden omvatten o.a. het opzetten van de acceptatie omgeving voor RES Automation Manager, ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten voor de Digitale Werkplek, voorstellen en uitvoeren van verbeteringen van de Digitale Werkplek en het opzetten van een ontwikkelteam en daarmee releases ontwikkelen voor de Digitale Werkplek.

Océ

Océ is een Nederlandse printerbouwer en documentdienstverlener en heeft wereldwijd zo’n 15.000 medewerkers en 6.000 werkplekken. De IT omgeving is voor een groot deel gevirtualiseerd op basis van VMware vSphere 5.5. Hierop draaien Microsoft Windows Server 2003/2008R2/2012 en een aantal Linus systemen. Er worden voornamelijk Microsoft producten gebruikt zoals Exchange 2010, SharePoint 2013 en SCCM 2021R2. ConoScenza heeft ondersteuning geleverd bij het vervaardigen van een standaard platform wereldwijd voor de uitrol van applicaties en besturingssystemen.

buy flagyl online

DUO

Dienst Uitvoering Onderwijs is de uitvoeringsorganisatie van de Rijksoverheid voor het onderwijs. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen en organiseert examens. Zo maakt DUO goed onderwijs mogelijk. DUO heeft 2500+ gebruikers en 2000+ werkplekken. ConoScenza houdt zich bezig met o.a. printserver migraties, inrichting van de AD structuur, Exchange 2003 naar Exchange 2010 migraties en usermigraties middels Quest Migration Manager for AD/Exchange, implementaties van Windows Server 2012R2 middels SCCM 2012R2, fileservermigraties van Server 2003 naar 2012R2 en applicatie server migraties van Server 2003 naar 2012R2. Al deze migraties en implementaties zijn door een goede voorbereiding zonder noemenswaardige problemen verlopen.

Gemeente Gemert-Bakel

Gemeente Gemert-Bakel is een uitgestrekte plattelandsgemeente in Zuidoost Brabant. De gemeente beslaat de volgende gebieden: Gemert, Bakel, Milheeze, Handel, De Mortel, De Rips en Elsendorp. De gemeente heeft sinds 2011 een samenwerkingsverband met de buurgemeente Laarbeek. Binnen dit samenwerkingsverband zijn een aantal uitvoerende onderdelen zoals ICT samengebracht. Gemeente Gemert-Bakel heeft zo’n 150 werkplekken en Gemeente Laarbeek heeft 120 werkplekken met in totaal 400+ gebruikers. Beide gemeentes liepen met grote regelmaat tegen beperkingen aan van de huidige Windows 2003 – XenApp 5.0 omgeving. Bovendien waren de meeste componenten End-of-life. Er moest een geheel nieuwe omgeving opgezet worden en Gemert-Bakel heeft gevraagd of ConoScenza kan zorg dragen voor de bouw en inrichting van de nieuwe omgeving. Lees de volledige Customer Case van Gemeente Gemert-Bakel.

Reiner van Arkel

De Reinier van Arkel groep is al ruim 5 eeuwen specialist in het aanbieden van psychische en psychiatrische hulp. De organisatie heeft twaalf vestigingen met ruim 1.600 medewerkers. De Reinier van Arkel groep is bezig met de ontwikkeling van een private cloud. De aard van de werkzaamheden van ConoScenza hadden initieel betrekking op het beheer van de oude omgeving. Daarnaast signaleerde ConoScenza een probleem m.b.t. de bestaande Exchange omgeving wegens te weinig capaciteit qua intern geheugen. Lees de Reference Case van Reinier van Arkel de volledige referentie.