Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Profit

Werkplek-IT voor de profitsector

On-premises, cloud of hybride

IT is voor profitorganisaties van randvoorwaarde uitgegroeid tot strategisch belang
Onder commerciële organisaties is de concurrentiestrijd moordend. Alleen organisaties met flexibele en schaalbare businessmodellen bieden hun concurrenten in dit digitale tijdperk het hoofd. Het draait allemaal om de mogelijkheid om snel te kunnen schakelen.

Een flexibele, digitale werkplek is dan ook geen ‘nice-to-have’ meer, maar pure noodzaak. Om snel te kunnen schakelen met collega’s, toeleveranciers en klanten dienen medewerkers apps, data en communicatievoorzieningen op ieder device en via ieder netwerk te kunnen benaderen.

Vanzelfsprekend stelt dit hoge eisen aan de inrichting van werkplek-IT, waarbij performance, flexibiliteit, mobiliteit, productiviteit, veiligheid en continuïteit leidend is.

ConoScenza’s digitale werkplek

Een werkplek ingericht met technologieën die inspelen op uitdagingen binnen uw sector, afgestemd op uw specifieke eisen en wensen. Oftewel een werkplek fit-for-purpose.

Onze speerpunten

  • Flexibel/mobiel – Altijd te benaderen, vanaf ieder gewenst device.
  • Optimale performance – 24*7 toegankelijk, aantal werkplekken naar behoefte op- en af te schalen, nieuwe functionaliteiten snel toe te voegen, gegarandeerde continuïteit door back-up en disaster recovery.
  • Gebruiksvriendelijk – Snelle aanlogtijden, HD-mediaondersteuning, single-sign-on, uniforme gebruikerservaring (look&feel) over devices.
  • Veilig – Vanaf afstand beperken van toegang tot systemen/applicaties, strikte scheiding tussen bedrijfsgevoelige informatie en persoonlijke data en geavanceerde endpointprotection.
  • Beheerefficiënt – Centralisatie van ICT, consolidatie van beheertooling. En natuurlijk de mogelijkheid om uw beheer aan ons uit te besteden.

Wij leveren zowel on-premises, cloud, als hybride oplossingen. De keuze is afhankelijk van uw situatie en eisen en wensen.

Referenties

Onze diensten

Meer weten?

Wij voorzien u graag van een advies op maat.