Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Overheid

Werkplek-IT voor de overheid

On-premises, cloud of hybride

 

De druk op IT binnen Nederlandse overheidsinstellingen is groot
Enerzijds ligt er de uitdaging om te transformeren naar een digitale dienstverlening richting ambtenaren, burgers en bedrijven. Anderzijds kampt men nog met complexe infrastructuren, verouderde systemen én krappe budgetten die innovatie nauwelijks mogelijk maken. En dan is er natuurlijk nog de strengere wetgeving rondom privacy en beveiliging die voor de nodige uitdagingen zorgt.

Om de patstelling te doorbreken is allereerst een moderne/actuele, digitale werkplek nodig, zodat de ambtenaar volledig wordt gefaciliteerd om zijn/haar vernieuwde (digitale) taken uit te voeren.

Vanzelfsprekend stelt dit hoge eisen aan de inrichting van werkplek-IT binnen de overheid, waarbij kostenefficiëntie, beheersbesparing, performance, flexibiliteit, veiligheid, continuïteit, gebruiksvriendelijkheid en het voldoen aan wet- en regelgeving leidend is.

ConoScenza’s digitale werkplek voor de overheid

Wij leveren werkplek-IT ingericht met technologieën die inspelen op uitdagingen binnen de overheid, afgestemd op uw specifieke eisen en wensen. Oftewel een werkplek fit-for-purpose. Doel is om zo overheidsinstellingen op het gebied van de digitale werkplek te ontzorgen, zodat zij volledige focus kunnen houden op het verbeteren van de dienstverlening richting burgers en bedrijven.

Onze speerpunten

  • Flexibel/mobiel – Altijd te benaderen, vanaf ieder gewenst device.
  • Optimale performance – Aantal werkplekken naar behoefte op- en af te schalen, nieuwe functionaliteiten snel toe te voegen.
  • Betrouwbaar – Een gedegen core infrastructuur met gegarandeerde continuïteit door back-up en disaster recovery en uitwijkmogelijkheden tijdens crisissituaties.
  • Gebruiksvriendelijk – Snelle aanlogtijden, HD-mediaondersteuning, single-sign-on, uniforme gebruikerservaring (look&feel) over devices.
  • Actueel & productief – Actuele kantoorapplicaties en de mogelijkheid tot digitale samenwerking, zowel intern als extern.
  • Veilig – Voldoet aan geldende beveiligings- en privacyregelgeving met o.a. vanaf afstand beperken van toegang tot systemen/applicaties, strikte scheiding tussen overheidsinformatie en persoonlijke data en geavanceerde endpointprotection.
  • Beheerefficiënt – Centralisatie van ICT, consolidatie van beheertooling. En natuurlijk de mogelijkheid om uw beheer aan ons uit te besteden, zodat u zich kunt richten op de dienstverlening aan burgers en bedrijven.

Wij leveren zowel on-premises, cloud, als hybride oplossingen. De keuze is afhankelijk van uw situatie en eisen en wensen.

Referenties

Onze diensten

Meer weten?

Wij voorzien u graag van een advies op maat.