Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wij zijn ConoScenza, een IT-dienstverlener met een sterke focus op het business-succes van onze klanten. Het is namelijk onze missie om organisaties nu en in de toekomst te laten excelleren door ICT. Dit maken wij mogelijk door organisaties vanuit diepgaande vakkennis (van advies en implementatie t/m beheer) te ondersteunen bij de inzet van de juiste ICT-oplossingen.

We leveren onze klanten niets minder dan het beste: het best passende advies, de beste kwaliteit en de beste service. En we bieden het beste aan onze professionals, want zij zijn de sleutel tot uw en ons succes.

 

ConoScenza: ‘met kennis’

ConoScenza is het Italiaanse woord voor ‘met kennis’. Kennis en kunde gecombineerd met enthousiasme en passie is waarmee wij dagelijks onze opdrachtgevers van dienst zijn.

 

Historie

ConoScenza is in 2007 opgericht door Marcel Funke en Niels van Dijk. Sindsdien hebben wij diverse organisaties uit het midden- en grootbedrijf voorzien van specialistische ondersteuning binnen de IT-afdeling (o.b.v. professional services), binnen projecten en op het gebied van beheer (managed services). Dankzij onze jarenlange ervaring worden wij door onze klanten dan ook gezien als trusted advisor.

Waarom ConoScenza

ConoScenza is een IT-dienstverlener die zich laat kenmerken door de sleutelwoorden: Daadkracht, Discretie, Devotie en Dynamiek. Onze ambitie is om dienstverlening te bieden die de verwachtingen overtreft. We doen dit met gedrevenheid en teamplay, vanuit het perspectief een duurzame relatie met klanten en medewerkers op te bouwen.

Onze kernwaarden:

  • Landelijke dekking, regionale focus
  • Korte lijnen, snel schakelen
  • No nonsense: een helder advies en een transparant kostenplaatje
  • Uw eisen, wensen en organisatiedoelstellingen staan centraal
  • Geen externe aandeelhouders of financiers
  • ISO27001 en NEN 7510 gecertificeerd

ConoScenza & MVO

ConoScenza is betrokken bij de maatschappij, haar klanten, partners en medewerkers. Dit uit zich niet alleen in duurzame relaties. We leveren ook graag een waardevolle bijdrage aan de samenleving en onze leefomgeving.

Local-for-local principe
Het werken vanuit regionale kantoren en met middelen als Skype for Business heeft een positieve invloed op onze medewerkers (betere balans tussen werk en privé) en CO2-uitstoot.

Paperless office
Wij hebben onze bedrijfsprocessen zo veel mogelijk digitaal gestroomlijnd. Zo ontvangt u bijvoorbeeld van ons enkel digitale offertes en facturen.

Hart voor de natuur
Omdat wij de natuur een warm hart toedragen, ontvangt iedere collega een lidmaatschap van Natuurmonumenten.

Sponsoring
Sponsoring is een belangrijke pijler binnen onze organisatie. Op basis van een sponsorbeleid steunen wij ieder jaar diverse goede doelen en sponsoren wij verschillende charity run’s e.d.