Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Kwaliteit

Kwaliteit

Bij ConoScenza leveren we graag kwaliteit. Dit betekent dat wij:

  • binnen een project of opdracht gekwalificeerde professionals inzetten;
  • onze klanten regelmatig vragen om feedback (middels) klanttevredenheidsonderzoeken;
  • op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen ons werkveld (we wonen regelmatig beurzen en seminars bij van onze vendoren en houden onze certificeringen up-to-date);
  • opgedane kennis van projecten met onze collega’s delen, zodat we efficiënt en effectief kunnen blijven werken.

ISO27001

Wij zijn ISO27001 gecertificeerd.

Gedragscode

Om ons doel te bereiken, blijven we ons bedrijf continu én op alle mogelijke manieren professionaliseren. Onze gedragscode levert hier een belangrijke bijdrage aan.

De gedragscode van ConoScenza is een compact boekje waarin onze filosofie, normen en waarden zijn opgenomen. In een paar minuten weet u als opdrachtgever waar u aan toe bent en hoe de ‘vuistregels’ van ConoScenza luiden. Onze afspraken zijn glashelder en begrijpelijk voor iedereen.

Deze leidraad is belangrijk voor u als opdrachtgever, maar ook voor onszelf. Het volgen van deze gedragsregels betekent dat we ons meer bewust worden van de risico’s als we ons niet houden aan onze afspraken. Ook weten we zo precies hoe we moeten handelen als er een beroep wordt gedaan op onze ethiek. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat deze gids ons weer een stap verder brengt in onze ontwikkeling als professionele IT-dienstverlener.

Lees hier hoe wij zaken doen.