Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Over ons

Over ons

ConoScenza is in 2006 gestart als eenmanszaak van Marcel Funke. In 2007 startte Niels van Dijk ook een eenmanszaak. Eind 2007 sloegen Marcel en Niels de handen ineen om gezamenlijk hun droom invulling te geven. Anno 2016 werken er meer dan 70 IT-professionals. We zijn de status van start-up dus ruim voorbij, maar toch voelen we ons vaak nog een start-up, omdat het vakgebied waarin wij opereren zo sterk blijft veranderen. Innovaties volgen elkaar in no-time op. Wij moeten onszelf daarom continu blijven uitvinden en verbeteren.

Gelukkig vinden we dat juist aantrekkelijk aan wat we doen en hoe we dat kunnen en mogen (van onze klanten) doen.

ConoScenza is Italiaans en betekent ‘met kennis’

Het is de samenvatting van onze filosofie. Wij geloven in lange termijn relaties door korte en kostenefficiënte projecten. Daarom werken wij uitsluitend met ervaren en onderlegde professionals die hun kennis en expertise overdragen aan uw medewerkers en op die manier zichzelf zo snel mogelijk misbaar maken.

Een paar feiten tot slot:

  1. We zijn ervan overtuigd dat het kapitalistische bedrijfsmodel niet werkt. De geschiedenis heeft bewezen dat een coöperatief model op lange termijn beter is voor alle betrokkenen. Om te vermenigvuldigen moet je kunnen delen.
  2. Lange termijn is het sleutelwoord bij ons. De relatie met onze opdrachtgevers en onze medewerkers is hierop gebaseerd. Als je er moeite voor doet, krijg je er heel veel voor terug.
  3. We hebben een transparant bedrijf gebouwd. We spelen geen spelletjes. Mensen kunnen zichzelf zijn en zeggen wat ze vinden en denken. Afspraken komen we na.
  4. Binnen ConoScenza zijn de lijnen kort. Iedereen is aanspreekbaar. Daarbij opereren we als een team, als een familie. Vele sociale activiteiten houden een groeiende groep bij elkaar.
  5. ConoScenza heeft geen externe aandeelhouders of financiers. Alles wordt met eigen geld betaald. Dat zal binnen ons bedrijf nooit veranderen.

Meer weten?

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze werkplekspecialisten.