Zoek op trefwoord, naam of systeem:

NVIDIA

Sinds oktober 2016 heeft ConoScenza een strategisch partnership met NVIDIA. Een logische aanvulling op onze werkplek propositie. Immers, eindgebruikers stellen steeds hogere eisen aan de grafische beleving van een applicatie en gebruikerservaring. Parallel daaraan vragen applicaties tegenwoordig steeds meer grafische rekenkracht, een trend die zich de komende jaren voortzet. NVIDIA biedt al jaren diverse oplossingen om de “belasting” van een IT Infrastructuur te beperken en is daarmee wereldwijd marktleider. Velen kennen NVIDIA als grafische chip fabrikant in de “gaming industry”. Inmiddels is het een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in visuele rekenkracht, waarbij ze haar dienstverlening biedt aan PC, Mobiel en Cloud architecturen.

ConoScenza heeft als partner van NVIDIA een aantal gecertificeerde consultants in dienst, met ruime kennis van en ervaring met advies en implementatie van de verschillende hard- en software oplossingen, zoals:

  • NVIDIA GRID
  • NVIDIA TESLA

Binnen Nederland heeft NVIDA een select aantal partners die exclusief gebruik mogen maken van haar expertise, demo’s en voordelen. ConoScenza is daar één van en we combineren dit met onze kennis van het ontwerpen, implementeren en beheren van de digitale werkplek van de toekomst.

Meer weten?

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze werkplekspecialisten.