Zoek op trefwoord, naam of systeem:

NetScaler Connect Roadshow – 13 maart 2018

Als veranderingen snel moeten worden doorgevoerd, is het slim netwerken softwarematig te bouwen. Hoor alle details over innovatieve oplossingen die de nieuwe generaties datacenters in multicloud-omgevingen aansturen tijdens de Citrix Connect Roadshow op dinsdag 13 maart!

De cloud opent nieuwe kansen. Het netwerk is de sleutel om het veilige aanbieden van applicatie-services te waarborgen. U hebt immers applicaties in de cloud evenals hybride eisen om rekening mee te houden. U gaat voor een 5-jarige levensduur van de nieuwe netwerkinfrastructuur maar vraagt zich af of uw investering al deze veranderingen overleven.

Registreer nu door onderstaand contactformulier in te vullen!

Voor diepgaande educatieve informatie over functionaliteit in Citrix netwerkoplossingen, hoort u van deskundigen hoe u uw netwerkomgeving optimaliseert en wat de best practices zijn.

Doe mee aan een interactieve sessie met Citrix NetScaler experts en:

  • Consolideer remote access oplossingen – voor zowel binnen de organisatie draaiende applicaties als cloud-gebaseerde applicaties – in een enkel geïntegreerd portal. Het portal biedt gerichte single sign-on tot alle bedrijfstoepassingen voor de organisatie.
  • Beveilig uw organisatie met een ADC speciaal gebouwd voor de cloud, inclusief een WAF voor het beveiligen van uw apps tegen een breed scala aan nieuwe cyber-bedreigingen en kwetsbaarheden. Ongeacht waar uw toepassingen draaien.
  • Verhoog de performance van applicaties binnen hybride WAN-architecturen, vereenvoudig netwerken tussen vestigingen en zorg voor optimale flexibiliteit. Dit is mogelijk dankzij functionaliteit om beschikbare bandbreedte te verhogen en het gebruik en de routering dynamisch te kiezen op basis van policy-instellingen.
  • Verminder de kloof tussen traditionele en microservices architecturen. Waarom verandert devOps het landschap van traditionele application delivery en wat betekent dit voor organisaties die zich moeten aanpassen aan die veranderingen.

Reserveer uw plaats vandaag nog. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

De agenda ziet er als volgt uit:

12.00 uur           Ontvangst met lunch
13.00 uur           Opening
13.10 uur           NetScaler Version 12.0 – Peter Olthuis, Citrix
14.00 uur           NetScaler Management and Analytics System – Edwin Houben, CTA, ConoScenza
14.45 uur           Break
15.00 uur           NetScaler Secure Web Gateway – Danny van Dam, CTP, ConoScenza
15.45 uur           NetScaler SD-WAN – Peter Olthuis, Citrix
16.30 uur           ConoScenza Nxt – Jelle Visser, ConoScenza
16.45 uur           Afsluitende borrel

Datum:

Dinsdag 13 maart

Locatie:

Hotel Lumen Zwolle
Stadionplein 20
8025CP  Zwolle

Registreer nu!