Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Blog

 • 13
  mei
  2020
  Willem Sikkema, Technology Professional

  Moderniseer uw BYOD-strategie in vijf stappen

  Veel bedrijven hanteren een BYOD-strategie. De minimale eis is daarbij dat medewerkers zelf kunnen kiezen welk mobiel apparaat zij voor het werk gebruiken, terwijl alle bedrijfsgegevens beschermd blijven. Veel werknemers maken zich echter nog altijd zorgen over hun privacy. Ze zijn ofwel ontevreden over hun BYOD-ervaring of kiezen ervoor om helemaal geen bedrijfsapplicaties en -gegevens op te vragen vanaf hun persoonlijke mobiele apparatuur.

  De roep om keuzevrijheid qua apparatuur groeit. Hoog tijd dus om uw BYOD-strategie te moderniseren. Hoewel de beveiliging een belangrijk aandachtspunt moet blijven, zal het toekennen van prioriteit aan de gebruikservaring en privacy van werknemers resulteren in een succesvol BYOD-programma.

  Dit eBook zet vijf best practices uiteen die zakelijke besluitvormers en IT-professionals hanteren om een succesvol BYOD-programma te waarborgen.

  Meer lezen? Download dan het eBook.

  ConoScenza: trusted advisor voor werkplek-IT

  Overweegt u over te stappen naar een moderne werkplekomgeving? ConoScenza is dé trusted advisor op het gebied van werkplek-IT. Via professional services, projecten/consultancy en managed services ondersteunen wij organisaties bij het inrichten en onderhouden van werkplekinfrastructuren.

  Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek op locatie.

mm

Auteur: Willem Sikkema,

Trefwoorden:

Email Willem Sikkema

Lees alle blogberichten van Willem Sikkema

Deel dit bericht

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *