Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Mobility ontwikkeling

Mobility Ontwikkeling

Mobility Ontwikkeling is de beste keuze wanneer Mobility in uw organisatie ten onrechte nauwelijks een rol speelt. U staat nog aan het begin, maar u bent toe aan een duidelijke stap. Mobility is niet langer te negeren. Wellicht komt één van de volgende situaties u bekend voor:

  1. Het gebruiksgemak van de zakelijke apps moet nu echt omhoog. De productiviteit van de gebruikers heeft zwaar te lijden onder de huidige situatie. Mailen, browsen, messaging/Unified Communications (UC), Line of Business apps (LoB) op tablets. Het kan allemaal een stuk beter (Mobile Application Management).
  2. Een medewerker is een laptop met vertrouwelijke data kwijt geraakt. De huidige vormen van beveiliging schieten tekort. U wilt zakelijke devices centraal beveiligen en beheren en op afstand kunnen uitschakelen (Mobile Device Management).
  3. Beveiligen van mobiele apps op BYO (Bring Your Own) of COPE (Corporate Owned, Personally Enabled) devices. Denk aan secure mail en secure data (Follow-Me-Data). U heeft alles niet meer in eigen beheer (shadow IT), maar is dat nog verantwoord? (Mobile Information Management).
  4. Concurrenten hebben hun dienstverlening en business processen volop afgestemd op de mobiele medewerker en consument. Er dreigt een onoverbrugbare kloof te ontstaan. U moet uw business rigoureus transformeren voor het te laat is (Enterprise Mobility Management).

Werkplekstrategie (Tomorrow’s workspace)

In de werkplek van morgen krijgen uw werknemers de beschikking over verschillende soorten applicaties. Denk hierbij aan de standaard Windows applicaties, maar ook mobiele (apps), web en SaaS applicaties. Hiermee kunnen zij data en informatiesystemen van zowel private als publieke datacenters benaderen, onafhankelijk van het device of de locatie. Het dynamisch leveren van werkplekken, of liever gezegd “workspaces”, inclusief de juiste applicaties en de daarbij horende data is een essentiële functionaliteit voor de werkplek van morgen. Dit dient onderdeel te worden van uw toekomstgerichte werkplekstrategie.

Een cruciaal onderdeel van de gehele werkplekstrategie is het gebruikersgemak, ook wel bekend onder de term User Experience (UX). Het gebruiksgemak, wordt vaak onderschat terwijl dit een groot aandeel heeft in de acceptatie van uw mobiele werkplekstrategie.

Onze Mobility-oplossingen variëren

De meeste organisaties zitten vaak nog in een MDM-mindset en hebben vaak geen idee wat Mobility voor hen kan betekenen. Met workshops en eventueel aanvullende Proof of Concepts geven we u inzicht in de mogelijkheden en zoeken we gezamenlijk naar wat het best past bij uw visie. Een verandering van werkwijze is geen louter technische aangelegenheid. Zeker niet als het gaat om Mobility. Daarom bekijken we ook welke onderdelen/processen we kunnen transformeren om de oplossing goed te kunnen laten landen binnen uw omgeving.

Mobile first

Mobility toont uiteenlopende volwassenheidsfases van de organisatie. Van klassiek, terughoudend tot nieuw, innovatief. Mobility wordt tegenwoordig gezien als een belangrijke enabler om de business te laten groeien. Een acuut probleem kan de aanleiding zijn, maar veel belangrijker is het om strategisch te kijken naar de opties die u heeft. Er is meer dan BYOD.

De trend is Mobile First. We spreken niet over het einde van de pc, maar Mobility + Cloud + Social + Applications maken medewerkers continu ‘connected’. Dat verandert hun wijze van werken, en die van u. Met Mobility Ontwikkeling maakt u achterstanden in één keer goed.

Meer weten?

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze mobility specialisten.