Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Mobility beheer

Mobility beheer. Uitbesteden of inhuren.

Een medewerker komt met een nieuwe laptop. U moet checken of de laptop voldoet aan uw security policy. Pas daarna kunt u de apps en data erop laten landen. En of dat meteen kan… De afdeling marketing heeft drie externen ingehuurd voor een grote actie. Zij hebben hun eigen devices, Macs, maar ook Android smart phones, waarmee ze snel toegang moeten hebben tot alle marketingdata. Bovendien willen ze hun docs kunnen delen met de marketeers. Morgen mag, maar vandaag is beter. Alleen, u heeft er helemaal geen tijd voor. Vandaag niet, morgen niet, eigenlijk nooit niet.

ConoScenza Mobility professionals springen bij als dat nodig is. U heeft de keuze:

  1. Inhuren. U heeft en houdt Mobility beheer in eigen hand en huurt ConoScenza professionals in die u op specifieke terreinen ondersteunen. Bijvoorbeeld als u specialistische kennis mist of gewoon handjes tekort komt bij ziekte of extra IT-projecten.
  2. Uitbesteden. U besteedt Mobility beheer gedeeltelijk of geheel uit aan ConoScenza. Zo kunt u de devices en het platform zelf beheren en de applicaties en het maatwerk aan ons overlaten. Elke combinatie is mogelijk.

Waarom Mobility Beheer uitbesteden aan ConoScenza?

ConoScenza specialisten in Mobility en Virtualisatie pakken het beheer in uw organisatie snel op. We zijn thuis in de platformen van Microsoft, VMware en Citrix. Onze kosten zijn duidelijk. Voor onze Mobility-diensten is er een overzichtelijke Producten en Diensten Catalogus (PDC) aanwezig en bijbehorende afspraken worden duidelijk met elkaar gecommuniceerd door middel van een heldere en open Service Level Agreement (SLA). Onze professionele servicedesk ondersteunt u en uw medewerkers optimaal en met de juiste kennis van zaken. In maandelijkse rapportages vindt u alles terug over verbruik en geleverde prestaties.

buy neurontin online

Meer weten?

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze mobility specialisten.