Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Mobility

Mobility. ConoScenza maakt het toekomstvast.

Dat mensen overal en altijd kunnen werken biedt de bekende voordelen, maar voor organisaties is het complex om de bedrijfsgegevens te beveiligen. Tel daarbij op de vraag naar flexibiliteit bij het gebruik van meerdere mobiele devices d.m.v. Bring Your Own Device (BYOD), Corporately Owned, Personally Enabled (COPE), apps en data en het is duidelijk dat deze tijden vragen om (nieuw Mobility) beleid.

ConoScenza helpt inzicht te krijgen in deze snel veranderende materie en de complexiteit te verminderen. Mobile Device Management (MDM), Mobile Application Management (MAM) en Mobile Information Management (MIM) zijn onze bouwstenen. Bij elkaar opgeteld spreken we over Enterprise Mobility Management (EMM).

Resultaten Enterprise Mobility Management

 • Inzicht en grip op applicatie en data-toegang
 • Efficiënt dataverkeer
 • Snelle distributie van apps
 • Grip op beveiligingsrisico’s
 • Uitgebreide managementinformatie
 • Kostenbeheersing mobile communicatie- en dataverkeer
 • Reductie van de kosten
 • Flexibilisering van de arbeid
 • Stijging van de medewerkerstevredenheid

ConoScenza is specialist op het gebied van Enterprise Mobility Management (EMM) en wij zien dat er verschillende volwassenheidsfases zijn. Geen organisatie is hetzelfde en zal daarom een ander instapmoment kennen. Wij hebben verschillende oplossingen en technologieën beschikbaar voor ontwikkeling, optimalisatie, beheer en innovatie.

 1. Mobility ontwikkeling: Mobility ontwikkeling is het proces om mobility organisatiebreed als business enabler in te zetten. Wij regelen het voor u.
 2. Mobility optimalisatie: Mobility speelt een flinke rol in uw organisatie. Het is tijd de puntjes op de i te zetten. Versterk uw concurrentiepositie met Mobility optimalisatie.
 3. Mobility beheer: Beheer van alle devices, pc’s en telefonie. Beheer Mobility vanuit één omgeving. Vraag ConoScenza als u onvoldoende kennis of capaciteit heeft.
 4. Mobility innovatie: Mobility innoveert heel snel. Technisch gezien, maar ook als toepassing binnen de organisatie. Wij houden u up-to-date over Mobility innovatie.

In strategische sessies en/of workshops analyseren wij uw behoeften en scheppen we kaders voor een toekomstvisie over Mobility die bij uw organisatie past. We zijn en adviseren merkonafhankelijk. Met onze Mobile Ready Check toetst een technisch consultant of uw omgeving bestendig is voor implementatie van Mobility.

Referentie

Bij de Antoniuszorgroep in Sneek heeft ConoScenza problemen omtrent de Netscaler SDX opgelost en verbeterpunten doorgevoerd waaronder een upgrade van SDX/VPX  naar 11.0. Vervolgens heeft ConoScenza een succesvolle migratie uitgevoerd van Citrix XenMobilie 9 Enterprise naar Citrix XenMobile Enterprise 10.1. Door deze implementatie heeft de organisatie meer controle over alle mobiele apparaten en is de bedrijfsdata optimaal beschermd. Bekijk hier de videoreferentie.

Trends in Mobility

Voor een complete beeldvorming van Mobility is het goed de huidige trends te bestuderen. Wat kunnen ze uw organisatie en business opleveren? Hoe past u ze nu al in uw beleid? We noemen een aantal belangrijke trends:

 • Consumerization of IT. Wat mensen privé gewend zijn te doen (zorgeloos en zelfs onwetend over veiligheid), verwachten ze ook in het werk te kunnen doen. Wilt u dat? Kunt u dat?
 • BYOD, COPE. Van wie is het apparaat? Corporately Owned, Personally Enabled is een optie.
 • Flex Work. Work where you want. Zonder beperkingen aan de slag.
 • Globalization. De thuismarkt groeit wereldwijd. Hoe zorgt Mobility voor aansluiting?
 • Security & Compliance. Eisen vanuit de overheid, ‘afluisterschandalen’, verlies of diefstal van bedrijfskritische data, het speelveld is uiterst complex. Hoe blijft u ‘on top of IT’?
 • Business Continuity. IT als enabler van de business en doelstellingen van uw organisatie. Van reactief naar actief opereren.

Meer weten?

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze mobility specialisten.