Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Blog

 • 20
  september
  2019
  Harrow Hamming, Technology Professional

  Maximaliseer uw investering in Microsoft Office 365

  Versnel uw migratie, vereenvoudig het onderhoud en verbeter de productiviteit en security Microsoft Office 365 heeft zowel grote als kleine organisaties veel te bieden. Voor de IT-afdeling zorgt deze cloudoplossing voor meer flexibiliteit, lagere kapitaaluitgaven en een eenvoudigere administratie. De gebruikers hebben voortaan altijd en overal toegang tot hun Office-applicaties, met betere functionaliteit om samen te werken en documenten te synchroniseren. Citrix Workspace vult Office 365 perfect aan door de uitrol en het beheer van Office 365 eenvoudiger te maken. En op deze manier maximaliseert u de waarde van uw transitie naar dit Microsoft-pakket in de cloud.

  U vraagt zich wellicht af hoe u de autorisatie, toegang en datasecurity moet regelen op het moment dat de cloudservices van Office 365 worden toegevoegd aan de bestaande infrastructuur van uw organisatie. De IT-afdeling moet ervoor zorgen dat iedereen kan doorwerken als de netwerkverbinding tussen een vestiging en de cloud wegvalt. Maar er is meer. Gebruikers moeten op hun mobiele devices dezelfde uitstekende gebruikerservaring hebben als op de desktop, en er moet ondersteuning zijn voor de meest uiteenlopende soorten devices en voor heel specifieke apps zoals Skype for Business. En de frequente updates die Office 365 krijgt, vragen om eenvoudig en efficiënt lifecycle-management.

  Om alle voordelen van Office 365 te realiseren, moet de IT-afdeling deze uitdagingen op een simpele en allesomvattende manier kunnen aanpakken. Met Citrix en Microsoft bieden organisaties hun gebruikers een superieure Office 365-ervaring op elk device, op elk platform en voor elke use case, evenals een betere security en beter beheer.

  Meer lezen? Download dan onze whitepaper

  Met onder andere:

  • Best practices voor een succesvolle migratie naar Office 365
  • Meer efficiëntie en minder complexiteit voor de IT
  • Minder risico met contextafhankelijke, ‘people-centric’ security
  • Hogere productiviteit

  ConoScenza: trusted advisor voor werkplek-IT

  Overweegt u over te stappen naar een moderne werkplekomgeving? ConoScenza is dé trusted advisor op het gebied van werkplek-IT. Via professional services, projecten/consultancy en managed services ondersteunen wij organisaties bij het inrichten en onderhouden van werkplekinfrastructuren.

  Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek op locatie.

mm

Auteur: Harrow Hamming, Business Manager

Trefwoorden: CitrixMicrosoft

Email Harrow Hamming

Lees alle blogberichten van Harrow Hamming

Deel dit bericht

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *