Zoek op trefwoord, naam of systeem:
Terug naar mijn collega's Het team

Jeroen Tielen

Technology Professional

"Sinds kinds af aan ben ik bezig met computers. Toen ik 9 jaar was (1988) deed ik een basic programeercursus. Sindsdien ben ik niet meer gestopt met achter een computer te zitten. In 1996 in aanraking gekomen met Citrix WinFrame bij mijn toenmalige werkgever. Citrix WinFrame is uitgekomen in 1995, dus ik kan als één van de weinige personen zeggen dat ik vanaf het begin met de Citrix producten werk. Het was dan ook een logische stap om in 2014 te gaan werken voor Citrix zelf.

Helaas bleek deze functie niet te zijn wat ik wilde en miste ik de technische uitdagingen. Ik besloot om verder te gaan kijken en na een goed gesprek met Marcel Funke werd ConoScenza mijn nieuwe werkgever. Ik ervaar het als een bedrijf met een open sfeer, waar kennis en professionaliteit voorop staan en de persoonlijke noot niet vergeten wordt. 

Mijn kennis en ervaring wordt op verschillende manieren gewaardeerd. Zo kan ik in projecten mijn kwaliteiten, kennis en ervaring goed benutten. Daarnaast werk ik mee aan het opzetten van een kennisgroep om zo bedrijfsbreed kennis te borgen. Bij ConoScenza werken professionals met kennis van zaken. Dat maakt het een waardevolle werkgever en ICT-partner voor klanten. Door de korte lijnen tussen collega's onderling, kan kennis direct en op hoog niveau worden gedeeld." 

Meer teamleden

Relevante blogs

Meer blogberichten