Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Gezondheidszorg

Werkplek-IT voor de zorg

On-premises, cloud of hybride

De rol van ICT binnen de gezondheidszorg, en ziekenhuizen in het bijzonder, is aan het transformeren

Van ondersteunende afdeling is ICT uitgegroeid tot een drijvende kracht achter het succesvol leveren van patiëntenzorg. Met als sleutel tot succes: de flexibele/mobiele werkplek!

Onder hoge werkdruk zwerven artsen en verpleegkundigen van de ene gedeelde desktop naar het andere, gebruiken tablets tijdens hun rondes, controleren gegevens op een (persoonlijke) smartphone en delen vanaf ieder device informatie met andere zorgverleners. Alles draait hierbij voor de gebruiker om efficiëntie én productiviteit.

Vanzelfsprekend stelt dit hoge eisen aan de inrichting van werkplek-IT binnen een ziekenhuis, waarbij performance, flexibiliteit, veiligheid, continuïteit, gebruiksvriendelijkheid en het voldoen aan wet- en regelgeving leidend is.

ConoScenza’s digitale zorgwerkplek

Een werkplek ingericht met technologieën die inspelen op uitdagingen binnen de zorg, afgestemd op uw specifieke eisen en wensen. Oftewel een werkplek fit-for-purpose.

Onze speerpunten

  • Flexibel/mobiel – Altijd te benaderen, vanaf ieder gewenst device
  • Optimale performance – 24*7 toegankelijk, gegarandeerde continuïteit door back-up en disaster recovery
  • Gebruiksvriendelijk – Snelle aanlogtijden, HD-mediaondersteuning, single-sign-on, uniforme gebruikerservaring (look&feel) over devices
  • Veilig – Vanaf afstand beperken van toegang tot systemen/applicaties, strikte scheiding tussen zorginformatie en persoonlijke data, geavanceerde endpointprotection
  • Beheerefficiënt – Centralisatie van ICT, consolidatie van beheertooling. En natuurlijk de mogelijkheid om uw beheer aan ons uit te besteden

Wij leveren zowel on-premises, cloud, als hybride oplossingen. De keuze is afhankelijk van uw situatie en eisen en wensen.

Referenties

Onze diensten

Meer weten?

Wij voorzien u graag van een advies op maat.