Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Cloud

Cloud. ConoScenza haalt eruit wat erin zit.

De cloud is niet meer weg te denken. Maar we moeten we er wel continu over nadenken. De opties nemen toe, public cloud, private cloud, hybrid cloud. En daarbinnen heeft u ook steeds meer keuzes.

Hoe gaat u migreren als u nog op Windows 2003 of Windows 2008 draait? Welke virtualisatielagen zijn voor u interessant? Waar gaat u (laten) hosten? Wat te doen met privacygevoelige data? Big data en SaaS?

Het antwoord is niet zo maar gegeven. Wat wij wel zeker weten is dat wij een enorme kennis en ervaring hebben met de cloud. Als oplossing om beheerkosten te verlagen, als oplossing om beheerprocessen efficiënter in te richten, als oplossing voor standaardisatie van IT-componenten. Et cetera. Voor de eerste juiste stap kunt u bij ons kiezen hoe u uit de cloud haalt wat erin zit.

  1. Cloud ontwikkeling: Helemaal opnieuw met uw IT beginnen? Dat is niet waarschijnlijk. De zaken in 1x helemaal goed geregeld? Dat wel.
  2. Cloud optimalisatie: We gaan de cloud zelf niet optimaliseren, maar wel uw IT. Zodat u maximaal van de Cloud profiteert.
  3. Cloud beheer: Goed beheer zorgt dat u gelijke tred houdt met de cloud en de ontwikkeling in uw eigen organiatie. Wij regelen het voor u.
  4. Cloud innovatie: De cloud is één bron van innovatie. Hoe pikt u eruit wat u nodig heeft? Wij doen dat voor u. Ook een vorm van innovatie.

Hardware, software en architectuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De cloud moet flexibel zijn en voorspelbaar, in techniek en kosten, maar ook toekomstvast. Servers, software, netwerk, storage en datamanagement vormen het speelveld. Daarbinnen opereren wij om uw IT-infrastructuur op peil te brengen en te houden. Onze aanpak is zorgvuldig, voortvarend en snel.

Cloud Datacenter

Wij zijn gespecialiseerd in complexe IT-omgevingen. Wij kunnen u precies vertellen hoe het datacenter eruit moet zien als u met uw applicaties en data voor de cloud kiest. Tegenwoordig is uitbesteden de norm, maar u wilt wel de regie houden, als CIO of ICT-manager. Wij laten u zien hoe u dat het beste organiseert.

Cloud werkplek

Werkplekken zijn net zo flexibel als de mensen die ze bezetten. Wij helpen uw organisatie om vanuit de cloud werkplekken zodanig in te richten dat iedere eindgebruiker op elk gewenst en toegestaan(!) device over de juiste data en applicaties beschikt.

Meer weten?

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze cloudspecialisten.