Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Cloud innovatie

Cloud innovatie. ‘The next level’ is binnen handbereik.

De cloud bergt een oneindig aantal innovaties in zich. Termen als SaaS, IaaS, DaaS zijn inmiddels gemeengoed, maar we kunnen – als we willen – het hele alfabet voor aaS zetten en cloud innovaties voorspellen. Wat denkt u van KaaS? (Met) Kennis as a Service.

Cloud innovaties herkennen

Waar het ons om gaat, voor u, is overzicht houden over de innovaties die er toedoen voor werkplekken, datacentra en mobility. Signalen herkennen in de markt die duiden op innovaties die lagere kosten opleveren, meer productiviteit, betere bereikbaarheid, veiligere uitwisseling van data, minder beheertaken, meer gebruiksgemak, noem maar op.

Een belangrijke ‘next level’ is dat we steeds meer diensten steeds vaker online gaan afnemen en dat we alleen betalen voor gebruik. Licentiemodellen hebben misschien wel hun langste tijd gehad. Ook dat is interessant uit oogpunt van kosten en productiviteit.

Strategische cloud samenwerking

Hoe blijven wij op de hoogte van al deze cloud innovaties? Om te beginnen werken we nauw samen met belangrijke vendoren als Microsoft, Citrix en VMware. Zij staan aan de basis van veel relevante innovaties, zoals Office365, of spelen daarop in. Daarnaast organiseren we zelf regelmatig events waarin we ‘state of art’ ontwikkelingen presenteren en bediscussiëren met gebruikers. Zo creëren we een match tussen vraag & aanbod.

Meer weten?

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze cloudspecialisten.