Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Citrix

Het merendeel van de professionals van ConoScenza heeft uitgebreide kennis van Citrix. Wij zijn dan ook een zogenoemde Silver Solution Advisor met een Silver partner status. Onze focus ligt op Citrix XenApp, Xendesktop en Acces Gateway. Maar ook XenMobile krijgt een steeds grotere rol binnen onze organisatie.

In totaal heeft ConoScenza ruim 40 specialisten met Citrix kennis. Dit komt dit neer op:

  • 5 Citrix Certified Sales professionals;
  • 20 Citrix Administrators;
  • 10 Citrix Engineers;
  • 5 Citrix Architecten.

ConoScenza is sinds 2016 één van de twee ICT-dienstverleners in Nederland die de status van 4x Citrix Specialist heeft bemachtigd! Het betreffen de statussen: Virtualization, Mobility Management, Networking for Data Center en Networking for Apps & Mobile Security. Het is dé kroon op ons werk, maar wat betekent dat nu precies?

Dit ‘keurmerk’ geeft aan dat ConoScenza beschikt over vergaande kennis van deze producten. Onze specialisten kunnen deze producten letterlijk binnenstebuiten keren. Dat is prettig, want zo kunnen we snel een implementatie voor u verzorgen.

Uit onderzoek is gebleken dat de implementatie van een Citrix werkplek niet altijd eenvoudig is. Dit komt omdat deze werkplek niet alleen maar gaat over techniek. Het gaat veel meer over processen en afhankelijk van de gebruiker om de informatie die er op verwerkt wordt. Het is dan ook niet voor niets dat veel klanten ons vragen om te helpen bij een implementatie van een effectieve werkplek die prettig werkt.

Het klinkt eenvoudig, maar dat is het niet. Onze jarenlange ervaring en best practices combineren we met ons enthousiasme over deze techniek en zorgen we voor een werkplek die aansluit bij de behoefte van alle stakeholders binnen uw organisatie. Hierbij gaat het in belangrijke mate om de eindgebruiker en als laatste om de IT afdeling. Samen zoeken we de balans om er voor te zorgen dat de productiviteit zal worden verhoogd.

ConoScenza is uw partner als het gaat om het ontwerpen, implementeren en beheren van een dergelijke omgeving. Wij staan garant voor een goed, snel en veilig werkende werkplek.

Meer weten?

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze werkplekspecialisten.