Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Citrix

Het merendeel van de professionals van ConoScenza heeft uitgebreide kennis van Citrix. Wij zijn dan ook een zogenoemde Gold Solution Advisor met een Gold partner status. Bovendien zijn wij op dit moment de enige partij in Nederland met de status: Citrix Service Provider en zijn we één van de weinige ICT-dienstverleners in Nederland die de status van 4x Citrix Specialist heeft bemachtigd! Het betreft de statussen: Virtualization, Mobility, Networking for Data Center en Networking for Apps & Mobile Security.

Al deze partnerstatussen zijn dé kroon op ons werk, maar wat betekent het nu precies?
De ‘keurmerken’ geven aan dat ConoScenza beschikt over vergaande kennis van deze producten. Onze specialisten kunnen deze producten letterlijk binnenstebuiten keren. Dat is prettig, want zo kunnen we snel een implementatie voor u verzorgen.

Uit onderzoek is gebleken dat de implementatie van een Citrix werkplek niet altijd eenvoudig is. Dit komt omdat deze werkplek niet alleen maar gaat over techniek. Het gaat veel meer over processen en afhankelijk van de gebruiker om de informatie die er op verwerkt wordt. Het is dan ook niet voor niets dat veel klanten ons vragen om te helpen bij een implementatie van een effectieve werkplek die prettig werkt.

Het klinkt eenvoudig, maar dat is het niet. Onze jarenlange ervaring en best practices combineren we met ons enthousiasme over deze techniek en zorgen we voor een werkplek die aansluit bij de behoefte van alle stakeholders binnen uw organisatie. Hierbij gaat het in belangrijke mate om de eindgebruiker en als laatste om de IT afdeling. Samen zoeken we de balans om er voor te zorgen dat de productiviteit zal worden verhoogd.

ConoScenza is uw partner als het gaat om het ontwerpen, implementeren en beheren van een dergelijke omgeving. Wij staan garant voor een goed, snel en veilig werkende werkplek.

Meer weten?

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze werkplekspecialisten.