Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Blog

 • 7
  januari
  2019
  Marloes Brilman, Technology Professional

  Citrix Summit 2019

  De eerste volle week van januari staat voor Citrix in het teken van de Summit. Dit is het event waarbij Citrix partners geïnformeerd worden over de visie en focus van het bedrijf in 2019. Dit jaar vindt de Summit plaats in Orlando (USA).

  Als jarenlange Citrix partner zijn wij uiteraard aanwezig. Helaas is het ons niet toegestaan om gedetailleerde, inhoudelijke informatie te delen. Zodra de informatie publiekelijk bekend gemaakt mag worden, houden wij u uiteraard op de hoogte.

  Een aantal highlights:

  • De in 2018 ingezette transformatie bij Citrix werpt zijn vruchten af. De cijfers over 2018 laten een stijgende lijn zien.
  • ‘Bridging People and Technology’ is het motto voor 2019. Citrix legt meer focus op het faciliteren van de eindgebruiker, met de nadruk op productiviteit en veiligheid.
  • Hot topics voor 2019:
   – Citrix Cloud Services
   – Intelligent workspace
   – Networking for hybrid multi-cloud
  • Citrix en Microsoft halen de banden in 2019 nog meer aan.
  • Diverse verbeteringen binnen Citrix Networking (& security services), Citrix Analytics (zowel productiviteits- en performance-analytics als security analytics) en de Citrix Workspace (workflows, automation).
  • Citrix positioneert haar Workspace als de ‘hub’ die services van Microsoft, Google, Samsung, Apple, Salesforce etc. op een veilige manier verbindt richting de gebruiker.

mm

Auteur: Marloes Brilman, Marketing & Communicatie

Trefwoorden: Citrix

Email Marloes Brilman

Lees alle blogberichten van Marloes Brilman

Deel dit bericht

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *