Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Blog

 • 4
  januari
  2018
  Technology Professional, Technology Professional

  Van Citrix Silver naar Citrix Gold Partner!

  2018 begint voor ConoScenza gelijk al met een gouden randje. We zijn enorm trots op het feit dat we ons Citrix Gold Partner mogen noemen!

  Goud!

  Naast het feit dat ConoScenza al geruime tijd de Citrix Specialist status heeft behaald voor Virtualization, Mobility, Networking (Datacenter) en Networking (Apps en Mobile Security), is ConoScenza nu dus ook Citrix Gold Solution Advisor!

  In Nederland is ConoScenza de enige IT dienstverlener die zowel Citrix Gold Solution Advisor partner is, alle vier de Citrix Specialist competenties behaald heeft én Citrix Solution Provider (CSP) is. Dankzij die laatste status kunnen we op basis van een maandelijkse fee (prijs per maand per user) de Citrix dienstverlening op maat leveren voor elke organisatie. Al deze accreditaties laten zien dat ConoScenza hét kennishuis in Nederland is op het gebied van Citrix oplossingen.

  Mocht u dus op zoek zijn naar een kennispartij als het gaat om Citrix oplossingen en diensten, dan weet u vanaf nu waar u moet zijn!

  Wilt u kennis maken met onze Citrix expertise op het vlak van Cloud, Mobility, Datacenter en Workspaces? Neem dan contact met ons op via citrix@conoscenza.nl of bel ons op 085 – 30 33 663.

Trefwoorden: Citrix

Email Technology Professional

Lees alle blogberichten van Technology Professional

Deel dit bericht

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *