Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Vacatures

Werken bij ConoScenza

ConoScenza wil dé trusted advisor op het gebied van werkplek-IT zijn in Nederland. Om die ambitie te verwezenlijken, zijn wij op zoek naar de allerbeste applicatie, workspace en/of automation management specialisten.

Wat allerbeste precies inhoudt? Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat je bijzonder goed bent in je werk en ook een indrukwekkend CV is een pre. Maar wat voor ons echt een must is, is dat jij continu wilt leren en altijd voor het allerbeste resultaat gaat. Je moet, net als wij, elke dag weer ongelooflijk veel zin hebben om voor onze opdrachtgevers aan de slag te gaan.

Waarom zou je bij ConoScenza willen werken?

Onze collega’s leggen het in de video hiernaast uit.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat werken bij ConoScenza inhoudt, wat wij jou kunnen bieden of over onze cultuur? Lees dan hier verder.

Standplaats: Amersfoort of Groningen

Commerciële binnendienst

Onze dienstverlening wordt hoog gewaardeerd door onze klanten en partners. Dit is één van de redenen waarom ConoScenza een snelgroeiende organisatie is. Wegens uitbreiding zijn wij dan ook momenteel op zoek naar een Commerciële binnendienst.

Bekijk vacature »

Regio: Midden, Noord en Zuid

Cloud Productivity Consultants (Office 365 / Azure)

Steeds meer organisaties stappen over naar de cloud. In veel gevallen praten onze klanten over cloud alsof het een doel op zich is. Dat is het niet. Cloud is een middel. Het is een middel om op kosteneffectieve wijze de productiviteit van onze klanten naar een hoger niveau te brengen. ‘Een publieke cloud of een private?’ ‘Hoe zorg ik ervoor dat mijn cloud veilig is?’ Het zijn vraagstukken waar onze klanten mee te maken krijgen. Als consultant weet jij als geen ander wat de do’s & don’ts zijn en kun je onze klanten meenemen.

Bekijk vacature »

Regio: Midden, Noord en Zuid

Business Managers

ConoScenza bestaat op dit moment uit 100 collega’s die iedere dag nét dat stapje extra doen om onze klanten de beste en meest inspirerende klantbeleving te bezorgen. Onze dienstverlening wordt dan ook hoog gewaardeerd door klanten en partners. Dit is één van de redenen waarom ConoScenza een snelgroeiende organisatie is. Wegens uitbreiding zijn wij dan ook momenteel op zoek naar meerdere Business Managers.

Bekijk vacature »

Regio: Midden, Noord en Zuid

Technology Professionals

Heb jij passie voor technologie? En wil je een leidende rol vervullen in projecten bij klanten van ConoScenza? Laat zien dat je doortastend en ambitieus bent en word ConoScente!

Bekijk vacature »

Regio: Midden, Noord of Zuid

Technisch Projectleider

Wat zoeken wij? Niemand minder dan de aller-allerbeste technisch projectleider. Je bent, bij onze opdrachtgevers, verantwoordelijk voor het invulling geven aan onze dienstverlening op het hoogste niveau op het gebied van workspace-, application-, en servervirtualisatie. Je adviseert en implementeert oplossingen voor onze klanten in het enterprise segment.

Bekijk vacature »