Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Vacatures

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.51″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Werken bij ConoScenza

ConoScenza wil dé trusted advisor op het gebied van werkplek-IT zijn in Nederland. Om die ambitie te verwezenlijken, zijn wij op zoek naar de allerbeste applicatie, workspace en/of automation management specialisten.

Wat allerbeste precies inhoudt? Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat je bijzonder goed bent in je werk en ook een indrukwekkend CV is een pre. Maar wat voor ons echt een must is, is dat jij continu wilt leren en altijd voor het allerbeste resultaat gaat. Je moet, net als wij, elke dag weer ongelooflijk veel zin hebben om voor onze opdrachtgevers aan de slag te gaan.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_video admin_label=”Video” _builder_version=”3.0.51″ src=”https://www.youtube.com/watch?v=fiO9Ajw8gDQ” image_src=”//i.ytimg.com/vi/fiO9Ajw8gDQ/hqdefault.jpg” play_icon_color=”#d8d8d8″ /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” _builder_version=”3.0.51″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Waarom zou je bij ConoScenza willen werken?

Onze collega’s leggen het in de video hiernaast uit.

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Tekst” _builder_version=”3.0.51″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Meer weten?

Wil je meer weten over wat werken bij ConoScenza inhoudt, wat wij jou kunnen bieden of over onze cultuur? Lees dan hier verder.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Amersfoort

HR Support medewerker in Amersfoort

Ben je leergierig en sta je open voor een nieuwe veelzijdige uitdaging?

Bekijk vacature »

Regio: Midden, Noord en Zuid

Storage Consultant

Storage laat jouw hart sneller kloppen en je bent volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond Software Defined storage, Huawei, NetApp, EMC, HP & VMware. Jij denkt graag mee, adviseert, stelt doelen en zorgt dat jouw opdrachtgevers altijd het beste eindproduct geleverd krijgen. Herkenbaar? Dan denk jij als een ConoScenza-consultant en kun je snel reageren op deze vacature.

Bekijk vacature »

Regio: Midden, Noord en Zuid

Cloud Consultant

Omdat jij nu eenmaal een vakidioot bent, wil je als Cloud Consultant niet vastzitten aan een standaardlijst producten. Jij wilt zelf een perfect ontwerp maken en zorgen dat het naadloos aansluit bij de wens van jouw opdrachtgever. Herkenbaar? Dan denk jij als een ConoScenza-consultant en kun je snel reageren op deze vacature.

Bekijk vacature »

Regio: Midden, Noord en Zuid

Netwerk Consultant

Omdat jij nu eenmaal een vakidioot bent, kent Software Defined Networking voor jou geen geheimen. Jij wilt zelf een perfect datacenterontwerp maken en zorgen dat het naadloos aansluit bij de wens van jouw opdrachtgever. Herkenbaar? Dan denk jij als een ConoScenza-consultant en kun je snel reageren op deze vacature.

Bekijk vacature »

Regio: Midden, Noord en Zuid

Virtualisatie Consultant

Omdat jij nu eenmaal een vakidioot bent, kent virtualisatie-tooling voor jou geen geheimen. Je wilt een dynamische functie en wilt graag jouw ideeën delen met het team dat verantwoordelijk is voor het beheer of implementatie. Herkenbaar? Dan denk jij als een ConoScenza-consultant en kun je snel reageren op deze vacature.

Bekijk vacature »

Regio: Randstad

Junior IT-consultant

Als je op zoek bent naar een juniorfunctie in de IT, wil je natuurlijk niet voor een laag loon zes maanden achter een servicedesk eindigen. Daarvoor heb jij natuurlijk niet al die jaren op het hbo gezeten. Je wilt zo snel mogelijk zelfstandig werken en voor opdrachtgevers perfecte oplossingen aandragen. Bij ConoScenza kan dat!

Bekijk vacature »