Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Vacatures

Werken bij ConoScenza

ConoScenza wil dé applicatie, workspace en automation management specialist zijn in Nederland. Om die ambitie te verwezenlijken, zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s:

Naar wie is ConoScenza op zoek?

Wij zijn op zoek naar de allerbeste applicatie, workspace en/of automation management specialisten. Wat allerbeste precies inhoudt? Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat je bijzonder goed bent in je werk en ook een indrukwekkend CV is een pre. Maar wat voor ons echt een must is, is dat jij continu wilt leren en altijd voor het allerbeste resultaat gaat.  Je moet, net als wij, elke dag weer ongelooflijk veel zin hebben om voor onze opdrachtgevers aan de slag te gaan.

Wat houdt werken bij ConoScenza in?

Bij onze opdrachtgevers geef jij op het hoogste niveau invulling aan onze dienstverlening op het gebied van applicatie, workspace en/of automation management. Je adviseert en implementeert oplossingen voor onze klanten in het Enterprise segment. Je werkt daarbij zeer gestructureerd om voorspelbare resultaten te bereiken en draagt daarbij ook jouw actuele kennis over.

Wat kan ConoScenza jou bieden?

De cultuur bij ConoScenza is open, no nonsens, en vakgedreven. Je komt terecht in een hecht team van professionals die bijzonder enthousiast en ambitieus zijn. Onze arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer uitstekend te noemen. Bovendien stimuleren wij jouw kennis en persoonlijke ontwikkeling en bieden we een ruim persoonlijk opleidingsbudget en coaching. Ook houden wij regelmatig leerzame én gezellige events voor onze medewerkers.

Waarom zou je volgens onze collega’s bij ConoScenza willen werken?

Bekijk die video’s hieronder.

Technology Professional

Heb jij passie voor technologie? En wil je een leidende rol vervullen in projecten bij klanten van ConoScenza? Laat zien dat je doortastend en ambitieus bent en word ConoScente!

Bekijk vacature »

Technisch Projectleider

Wat zoeken wij? Niemand minder dan de aller-allerbeste technisch projectleider. Je bent, bij onze opdrachtgevers, verantwoordelijk voor het invulling geven aan onze dienstverlening op het hoogste niveau op het gebied van workspace-, application-, en server virtualisatie. Je adviseert en implementeert oplossingen voor onze klanten in het enterprise segment.

Bekijk vacature »