Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Blog

 • 10
  januari
  2018
  Technology Professional, Technology Professional

  Citrix Summit 2018

  ConoScenza is deze week aanwezig bij de Citrix Summit 2018 in Anaheim. Dit event is voor Citrix partners en de informatie die gedeeld wordt is helaas voornamelijk NDA, maar met deze blog ga ik toch proberen een indruk te geven van het event en de twee keynotes die maandag hebben plaatsgevonden.

  De Summit was dit jaar twee dagen (maandag en dinsdag) maar op zondag was er al de mogelijkheid om Lab sessies te doorlopen voor verschillende Citrix producten.

  Vision Keynote

  Tijdens deze keynote wordt er informatie gedeeld over wat er in het afgelopen jaar bereikt is en waar de focus op ligt voor Citrix Partners in 2018. De cijfers die gedeeld werden over 2017 waren positief en lieten zien dat er een stijgende lijn is op veel gebieden. Zoals verwacht wordt er hoog ingezet op de Citrix Workspace in 2018. Dat was vorig jaar ook het geval tijdens Citrix Synergy. Ook dit jaar weer de nodige dank aan alle Citrix partners voor de resultaten die samen zijn bereikt. Een duidelijke boodschap die werd meegegeven aan alle Citrix Partners was dat Citrix gecombineerd User Experience en Security kan bieden. Hybride cloud en een vereenvoudigde weg voor een roadmap naar Citrix Workspace kwam ook aan bod, maar On-Premise zonder een combinatie met Citrix Cloud kreeg geen aandacht. Er waren geen grote aankondigen

  Technology keynote

  Tijdens deze keynote werd een aantal nieuwe zaken gedemonstreerd voor o.a. Citrix Workspace. Brad Anderson, Microsoft Corporate Vice President – Enterprise & Mobile, was aanwezig als gastpreker om de samenwerking tussen Citrix en Microsoft te benadrukken waarbij de integratie tussen Microsoft en Citrix producten aan bod kwam. Ook dit jaar werd er kort ingegaan op Citrix versus VMware waarbij Citrix uiteraard in het voordeel was t.o.v. VMware in o.a. de performance van het HDX protocol. Veel van de ontwikkelingen die tijdens deze keynote zijn besproken zullen op korte termijn beschikbaar komen. Er zal een naamswijziging plaatsvinden binnen het Citrix productportfolio. Binnenkort zal er openbaar meer informatie beschikbaar komen over deze wijzigingen.

  Break-out sesions

  Naast de keynotes zijn op beide dagen verschillende break-out sessies beschikbaar waarbij er dieper wordt ingegaan op ontwikkelingen, best practices en het implementeren van de Citrix producten. Ook deze sessies waren onder NDA, dus helaas kan ik inhoudelijk weinig vertellen over de sessies die wij vanuit ConoScenza hebben bijgewoond.

  Wilt u meer informatie over Citrix implementaties, migraties of advies over uw Citrix omgeving? Dan kan ConoScenza als Citrix Gold Partner, Citrix Solution Provider én 4 x Citrix Specialist u hiervan voorzien. Neem contact met ons op om eens van gedachten te wisselen.

Trefwoorden: Citrix

Email Technology Professional

Lees alle blogberichten van Technology Professional

Deel dit bericht

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *