Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Aanpak

Onze aanpak

Over onze aanpak willen we kort zijn: hij werkt! We kunnen hieronder een uitgebreide omschrijving geven van alles stappen die we zetten om uw vraag te beantwoorden, uw probleem op te lossen, maar die verhalen heeft u al vaker gehoord. Ook al zijn ze allemaal net wat anders benoemd, het zijn de bekende stappen die wij ook volgen:

  1. Intake. Bepalen volwassenheidsfase. Wat is de mindset, waar beginnen we en waar willen we naartoe? Met brainstormsessies en workshops schetsen we de uitgangspunten (wat wil de business, wat doet de concurrentie?) en het speelveld.
  2. Roadmap. Waar gaat het heen en hoe gaan we daar precies komen? Van speelveld naar richting en route. We werken vanuit een duidelijk plan.
  3. Implementatie. En dan gaan we bouwen. Techniek, maar ook de organisatie, want de kans is groot dat er rollen en taken veranderen. Neemt of krijgt u zelf de regie? Wij leveren projecten snel en efficiënt op.
  4. Oplevering. Testen, testen en nog eens testen. En dan de nazorg, zodat gebruikers niets merken van de overgang, behalve dat ze in ene een stuk prettiger werken. En als alles draait evalueren we samen of we de afgesproken doelstellingen hebben bereikt.
  5. Overdracht. Het is ons doel zo snel mogelijk misbaar te worden. U mag dus rekenen op een vlekkeloze overdracht naar een beheersituatie.

Uiteraard werken we volgens standaarden en methoden (bestaand, zelf ontwikkeld, zoals de ConoScenza Architectuur) en passen die op maat van de klantvraag toe. Onze rol varieert tussen consultancy, projectmanagement en delivery. Onze mensen zijn allemaal ervaren (10+ jaar) en weten hoe ze te werk moeten gaan.

Ook de selectie van professionals voor de opdrachten stemmen we af op de klant, de vraag en de benodigde kennis. Wat ons onderscheidend maakt is de kennis zelf! ConoScenza, what’s in a name.

Als u de details van onze aanpak wilt weten, maken we daarvoor graag een afspraak.

Meer weten?

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze werkplekspecialisten.