Zoek op trefwoord, naam of systeem:

Vacatures

Werken bij ConoScenza

ConoScenza wil dé applicatie, workspace en automation management specialist zijn in Nederland. Om die ambitie te verwezenlijken, zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s:


Naar wie is ConoScenza op zoek?

Wij zijn op zoek naar de allerbeste applicatie, workspace en/of automation management specialisten. Wat allerbeste precies inhoudt? Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat je bijzonder goed bent in je werk en ook een indrukwekkend CV is een pre. Maar wat voor ons echt een must is, is dat jij continu wilt leren en altijd voor het allerbeste resultaat gaat.  Je moet, net als wij, elke dag weer ongelooflijk veel zin hebben om voor onze opdrachtgevers aan de slag te gaan.


Wat houdt werken bij ConoScenza in?

Bij onze opdrachtgevers geef jij op het hoogste niveau invulling aan onze dienstverlening op het gebied van applicatie, workspace en/of automation management. Je adviseert en implementeert oplossingen voor onze klanten in het Enterprise segment. Je werkt daarbij zeer gestructureerd om voorspelbare resultaten te bereiken en draagt daarbij ook jouw actuele kennis over.


Wat kan ConoScenza jou bieden?

De cultuur bij ConoScenza is open, no nonsens, en vakgedreven. Je komt terecht in een hecht team van professionals die bijzonder enthousiast en ambitieus zijn. Onze arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer uitstekend te noemen. Bovendien stimuleren wij jouw kennis en persoonlijke ontwikkeling en bieden we een ruim persoonlijk opleidingsbudget en coaching. Ook houden wij regelmatig leerzame én gezellige events voor onze medewerkers.

 

Benieuwd of je binnen ons team past? Bekijk hieronder onze actuele vacatures.
 

Technisch Projectleider

Wat zoeken wij? Niemand minder dan de aller-allerbeste technisch projectleider. Je bent, bij onze opdrachtgevers, verantwoordelijk voor het invulling geven aan onze dienstverlening op het hoogste niveau op het gebied van workspace-,

Bekijk vacature »

Technology Professional

Heb jij passie voor technologie? En wil je een leidende rol vervullen in projecten bij klanten van ConoScenza? Laat zien dat je doortastend en ambitieus bent en wordt ConoScenti! Onze technische kennis wordt hoog gewaardeerd door klanten en partner

Bekijk vacature »

Administratieve spin-in-het-web (Amersfoort)

ConoScenza is een jonge en dynamische onderneming in de ICT dienstverlening met vestigingen in Groningen, Amersfoort en Den Bosch. Op ons hoofdkantoor in Amersfoort wordt de backoffice voor alle vestigingen gevoerd. Als basis binnen de administratieve

Bekijk vacature »

Wie we zijn

Een familie van 70 professionals

Opgericht in 2007 en inmiddels uitgegroeid naar een professionele club IT’ers van 80 specialisten op het gebied van werkplekken, cloud en mobility. No-nonsense, helder over kosten en altijd op zoek naar hoe het nog slimmer kan.

Over ons

Wat we doen

IT voor werkplekken

We zorgen dat uw mensen kunnen werken zoals ze willen werken. We maken IT weer beheersbaar en betaalbaar. Uiteraard hebben we methodes en procedures, zijn we Gold Partners, noem maar op. Maar ons aanbod is primair het antwoord geven op úw vraag.